Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Răzvan Marc îmi dă cinci motive pentru a merge #PrinThailandaMea

Încep cu un anunț de extremă urgență (și nu prea :D): mai aveți fix două zile (adică până marți seara) în care pueți participa la concursul prin care puteți să veniți cu niște bloggeri în Thailanda. Bloggeeri, adică je, Ana Morodan, Alina Gherghe, Cosmin Tudoran și Cristian Vasile. Un loc pe care îl puteți ocupa dacă mergeți până pe 31 martie în Băneasa Shopping Citygăsiți tuk-tukul de acolo (bicicleta aia cu ataș), după care vă faceți o poză cu tuk-tukul și după care urcați poza în rețelele sociale dar neapărat să folosiți htagurile #1selfie2thailand #baneasashoppigcity #ishopitravel.

Acestea fiind spuse, continuăm seria recomandărilor pe care le-am primit de la oameni care știu cât este ceasul în Thailanda, ca să zic așa, cu Răzvan Marc, cel care a cam degustat niște delicatesuri pe acolo. Îi mulțumesc pentru că și-a făcut timp să dea cu recomandările în mine :)) I-am cerut 5, 5 mi-a dat!

1. In Tailanda merita sa mergi pentru mancare, plaja, mare, jungla, insule, temple, gandaci prajiti, masaj, distractie, go-go baruri, apusuri, luni pline, rasarituri, cea mai mare piata din lume si cea mai plutitoare, povesti pe care le citesti pe bloguri, imagini pe care ti le-am aratat eu la vremea mea, filmul cu de Caprio, ture in spinarea elefantului, tigrii domesticiti de calugari si inca alte cateva chestii pe care vrei sa le verifici personal. Asta prima data. Dupa care:

2. Pentru cafeaua aia cu lapte la cutie, plina de chimicale, pe care ai baut-o la un Seven Eleven in drum spre nenumaratele atractii pe care le-ai vizitat prima data si ce buna era.

3. Pentru ca nu te-ai dumirit cu berea Chang si Singha, nici cu cele zeci de feluri de orez si nici cu cele cinzeci de umbre de altceva, orice vrei.

4. Pentru a sta linistit sa te uiti la oameni ce se mai agita si vor sa ajunga peste tot, asa cum ai facut si tu prima data. Si sa-i privesti cu drag.

5. (Si) Pentru ca nicaieri nu-i ca-n Tailanda si nicaieri nu-i ca acasa – nu se exclud, ci se completeaza.

#1selfie2thailand 5

Din aceeași serie: recomandările lui Brad Florescu.

Foto: Cosmin Tudoran

4 comentarii la “Răzvan Marc îmi dă cinci motive pentru a merge #PrinThailandaMea

  1. » Thailanda mea Alexandra Tătar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.