Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Vreau să mulțumesc unor sponsori

Și nu, nu e vorba despre sponsorii mei. Pentru că eu nu am. Și, deocamdată, nici nu am nevoie :) Dar vreau să mulțumesc unor sponsori care au înțeles să sprijine una (dacă nu cea mai) din cele mai frumoase expediții culinaro-turistice pe care le-am văzut vreodată: ”Musonul” lui Adi Hădean și al lui Răzvan Marc.

Citesc isprăvile lor cum nu cred că am făcut-o niciodată, adică lectura asta musonică e printre primele lucruri pe care le fac în fiecare dimineață. Cum dracu să nu îți placă ce vezi acolo?! :)

Așadar, felicitări sincere și mulțumiri tuturor sponsorilor de mai jos care ne-au oferit acest… (cum să îi zic să nu fie șablon?)… hai că v-ați prins voi ce vreau să zic :)

Aerotravel, Carrefour România, Casa-mea.ro, Lunch box, Lumea Mare.ro, România Liberă.ro, Trilulilu.ro și Autoritatea pentru turism a Thailandei, CasaBio, Wok’nRoll, Foodie.ro.

3 comentarii la “Vreau să mulțumesc unor sponsori

  1. Adi Hadean Reply

    noi mulțumim tare fain!

  2. Imperator Reply

    Normal ca iti place… cei doi sunt printre ai tai, printre chinezi :)))

  3. IloveDecor.ro Reply

    Esti un om cu adevarat special, sa o tot tii asa! La cati mai multi sponsori in viitori totusi! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.