Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

You have been warned! Dic aştia…

28.11.2007

Făăăă, Huniuneo Europeano!!! Ce cizma mea ruptă în cur ai cu noi! Ce ne tot avertizeşti atâta? Că dic ăştia! De parcă nu am avea alte lucruri mai caşto de propensat?!

Hadică să ne oprim noi din căutarea lu Elodia, din cetitul despre votul unianimal, din uitatul printre măselele lu Băselu şi lu Tăricinescu, din haloima cu care ne ghidilă Cioroianutu ca să ne hocupăm de avertizărillele tale???

Că lasă-ne, făăăă Heuropo, bubuiţiar tratatu în splina şi cădeţiar stelele în canalul din Gara de Nord!

Altfel spus, Comisia Europeană ne-a dat cartonaş galben pentru taxa auto şi pentru folosirea tembelă a serviciul de urgenţă 112…

0 comentarii la “You have been warned! Dic aştia…

  1. mihnea Reply

    Faza cu taxa auto e justificata, totusi. Adica e cretinoida, imi pare bine ca mi-am luat masina in decembrie si n-am platit un sfantz. Iar 112-ul functioneaza, doar ca dai peste tot felul de militieni sau alte organe ale legii care sunt mai interesati de cine esti tu decat de ce se intampla. Si stim cu totii ca nu e frumos sa te iei in gura cu organul la telefon :)

  2. Codruta Reply

    Cicalacacichicia, ce ma bucur! Asa imi place cand se trezeste UE din somnolenta si strange cu usa guvernul Tariceanu pentru netranspunerea directivelor comunitare. Cicalacacichicia, nu stiu cum e treaba cu 112 ca deoacamdata m-a ferit Cel de Sus, dar pentru replica idioata a lui Tariceanu cum ca Romania risca sa devina lada de gunoi a Europei trage toata tara numai noxe pe nas ca aurolacii substanta la Gara de Nord! Cicalacacichicia, eu vreau proces la Curtea Europeana de Justitie dar contra lui Tariceanu personal si vreau sa plateasca el si toti cei care au interes sa mentina taxa, ei si numai ei! Pacat ca nu e cu putinta si pacat ca amenzile vor curge tot de la bugetul statului! Razbunare!!!!!!!

  3. moshu49 Reply

    112 e dracu gol! de la scandalul formularului E112 la telefonul asta nenorocit e prea mult! sa fie exorcizat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.