23.07.2017

Invitaţie cu drag pentru bloggerii din Iaşi

Dragi confraşi întru ale 2.0-ului din Iaşi,

Mă adresez vouă direct şi fără intermediari pentru că la voi în dulcele târg ajunge Laboratorul Verde al Reciclării, drept pentru care ar fi foarte fain să văd că vă implicaţi în campania Eco-Rom Ambalaje. Şi pentru premiul – hai că e adevărăciune tricoul ăla :D – şi pentru faptul că puteţi primi grade în Comandamentul Judeţean de Colectare Selectivă 2.0, dar mai ales pentru că e o iniţiativă foarte frumoasă şi merită sprijinită.

Aveţi mai jos invitaţia oficială la evenimentul care va avea marţi, 30 octombrie, între 10.30 – 11.30, la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, din str. Mihail Kogălniceanu nr. 1o. Ar fi foarte frumos săputeţi ajunge, să vedeţi autocarul foarte simpatic şi bucuria din ochii elevilor când se  urcă în el. Dar dacă nu puteţi ajunge, e bună şi o postare în care să ziceţi ceva despre iniţiativa Laboratorul Verde al Reciclării.

Mulţumesc!

PS Tot pentru voi este şi campania cu cardul BRD pentru studenţi, în care puteţi primi puncte în Campionatul Naţional de Blogging :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Hai să discutăm despre conţinutul plătit. Cu un caz aplicat, desigur

Recomandările zilei din blogosferă – 30.10.2012

Un comentariu

  1. marți, 30 octombrie 2012, 00:27

    […] fiu punctuală și m-am luat, apoi, cu altele. În seara asta, am primit aceeași invitație de la Chinezu. Ei, în contextul acesta mi s-au aprins niște beculețe! Pentru că, atât cât am reușit eu […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *