Puterea blogurilor

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

04.07.2008

Daca 2007 a fost anul in care mass-media a descoperit blogurile, 2008 va ramane un alt moment de referinta, acela in care companiile si-au indreptat atentia si bugetele catre bloguri. Revista Biz propune in acest numar o incursiune in culisele celor mai cunoscute campanii derulate pe bloguri si profilul bloggerilor celor mai apreciati de oamenii de marketing din Romania.

Un sondaj online realizat de Biz in randul oamenilor de marketing si PR din Romania a identificat avantajele blogurilor ca instrumente de comunicare si promovare, noutatea acestui mediu fiind cel mai important atu. De asemenea, daca in mod normal un client ar alege un site cu trafic mare, in cazul blogurilor, respondentii Biz tin cont de calitatea audientei inregistrate, urmata de tematica dezvoltata in posturi, care trebuie sa fie apropiata de specificul companiei. 75% dintre cei chestionati au declarat ca nu au comunicat pana acum in zona blogurilor, dar si mai important este ca 64% dintre ei intentioneaza sa demareze campanii de promovare in blogosfera. Revista Biz prezinta in numarul curent modalitatile prin care blogurile pot fi integrate intr-o campanie de comunicare, sfaturile specialistilor pentru implicarea autorilor in promovarea unui brand si zece dintre cei mai apreciati bloggeri in randul oamenilor de marketing si comunicare.

www.revistabiz.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)