Ce aş vrea să am eu în casa mea de vis

Eu nu sunt un tip foarte practic. Adică de genul celor care ştiu să meşterească prin casă sau să se ocupe de înălţarea unei case de vacanţă sau chestii de astea. Nu am răbdare, nu mă pricep, nu îmi place. Drept pentru care apelez cu mare încredere la specialişti când este de făcut aşa ceva prin ogradă, cum ar veni.

Doar că, aşa cum fac îndeobşte oamenii, mereu m-am gândit la casa aia perfectă pe care o să o am cândva :) Şi care – OBLIGATORIU – o să aibă şi un studio doar al meu, cu un perete întreg de vitrine frigorifice pline cu bere şi cu o bibliotecă plină de cărţile care m-au format şi care abia aşteaptă să fie citite şi cu un home cinema cu un sunet impecabil, ca să mă uit la concerte şi, din când în când, să văd şi câte un film :)

În rest nu ştiu cum ar trebui să fie casa :)) Dar am mega încredere că doamna sufletului meu va face în aşa fel încât atunci când deschid uşa să ştiu că am ajuns acasă :)

Ziceţi şi voi cum voi cum vedeţi casa de vis. Şi, dacă vreţi, puteţi câştiga şi nişte foarte simpatice premii oferite de partenerul nostru piatraonline.ro :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Ce aş vrea să am eu în casa mea de vis”

  1. Simplu…In afara orasului, copaci multi, gradina, tot parterul din sticla, camere dedicate pentru copii, cinema, studiu. Dormitoare pentru oaspeti si bucatarie imensa cu toate dotarile. Si sa aiba acel sentiment de „acasa”.

  2. Cristi, dacă-mi permiți… nu e o mică scăpare în fraza a doua? Sau nu înțeleg eu sensul corect când atașez fraza următoare contextului?

    În rest.. da, bine punctat, eu am uitat să spun de un „studio” .. cum de am uitat așa ceva? Dar nu-i bai, mai am timp că abia pe 28 se termină campania :P

  3. O casă mică și frumoasă,și cochetă,și brunetă.Cineva spunea:am făcut o casă mare,și acum îmi trebuie un vagon de lemne pentru foc.Toată lumea vrea home cinema,sau mai știu eu ce…Dar gazu,sau lemnele…Eu vreau doar strictul necesar,vreau doar să-mi fie comod,să mă simt bine fără ca întreținerea casei sau a lucrurilor din ea să mă coste foarte mult.Nu vreau o casă cu: tavanul foarte înalt, cu gemuri mari…

    1. Ce spui tu e foarte bine. și eu sunt de aceeași părere, vreau o casă economică din punct de vedere al încălzirii, dar aici e vorba de vise.. și dacă nici în vise nu ne permitem să neglijăm costurile, atunci e păcat. Sau poate ar trebui tratată diferit problema: „casa de vis” și „casa din vis” cu exemple concrete în ambele cazuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)