#CumAmSupravietuit – faza pink is the new blue. Cu bere…

Înainte de a vă spune ce am vrut să spun cu titlul de mai sus, uitaţi-vă la poza de mai jos. Conţine în ea însuşi adevărul aventurii noastre #CumAmSupravieţuit powered by Selgros România

selgros-IMG_0618

Pe bune, eram la Selgros şi nici măcar nu terminaserăm de cumpărat toate cele trebuincioase pentru ieşitul cortul despre care vă spuneam, că ne-am şi blocat la partea cu berea. Adică, mă rog, nu ne-am blocat, căci (pfoai, acum îmi dau seama…) partea cu „ne trebuie bere” a fost singura asupra căreia am căzut toţi trei de acord. Doar că, vedeţi voi, nu am reuşit nicicum să ne înţelegem pe ce culoare trebuie să aibă geanta aia.

Cabral ţinea morţiş că „rozul ni se şade, ne pune în evidenţă linia molcomă a ochilor şi linia căzută poetic a burţii umerilor„. Eu, bărbat echipat de luptă, după cum lesne se poate vedea în poză, am refuzat categoric să fiu văzut pe baltă cu o gentuţă roz lângă mine şi optam către una albastră, pe motiv că „cerul însuşi şi culoarea apei cer rimă de culoare„. Doru era nehotărât, aşa că şi-a pus un scaun pe cap, în ideea că o să îi vină mintea. Dă-i pace… Până s-a prins el că rozul is the new blue, eu am bătut palma cu Cabral: rămâne roz. Dar am negociat dur: pe baltă trebuie să pescuiască. A acceptat greu de tot, dar până la urmă a pescuit. Vreo 3.56 minute, dar se pune, mno.

Aşa, ca  să nu credeţi că am răbdat de sete, în cele din urmă am băgat berea în geanta cu pricina, înfăşurată în nişte pungi frigorifice şi cu nişte gheaţă peste (pe toate le găsiţi la Selgros), de ne-a ţinut până după miezul nopţii. Ba chiar, pentru că în timpul nopţii avenit o furtună de ne-a zburtăcit cortul şi pavilionul, mi-a rămas o bere şi pentru dimineaţa (vezi foto mai jos), căci am uitat să luăm şi cafea, peste toate alea alea. Dar despre asta într-un episod viitor…

#cumamsupravietuit dupa furtuna-1

8 comentarii la “#CumAmSupravietuit – faza pink is the new blue. Cu bere…

 1. PicincuHobjila Viorica Răspunde

  geanta roz:), o revendic; si ce daca e pink:))

 2. Ioana Răspunde

  E frumoasa geanta roz si mi-ar placea sa o am. Este facuta special pentru Ciuc radler cu mere. So… Keep calm and think pink :)

 3. Marius Matache Răspunde

  Bai, cortul ala verde e chiar simpatic, ar putea deveni util protectorilor testoaselor din Portile de Fier :))

 4. Hapi Răspunde

  Cat mai stati, n-am prins firul de la inceput.
  Distractie placuta si grija la felul in care alungati caprioarele din padure, cu tantarii banuiesc ca-i mai greu ;)

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Ne-am întors deja, colega. Doar că acum încercăm să ne revenim, să ne adunăm amintirile şi să ne mirăm cum (de) am supravieţuit… :))

   • PicincuHobjila Viorica Răspunde

    tare :))

 5. Carolina Răspunde

  geanta roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: