Campanie pentru bloggeri: de ce ai recomanda unui prieten Samsung Galaxy S6?

Din când în când, după cum cred că v-ați obișnuit deja, mă adresez aici doar bloggerilor. Colegilor de breaslă, cum ar veni :D Căci, nu-i așa, blogger sunt și mă mândresc la modul mai mult decât corespunzător cu asta!

Astăzi am o provocare pentru cei care au blog. Căci sunt în juriul care va decide ce bloggeriță sau blogger o să câștige premiile puse în joc la campania ”De ce ai recomanda unui prieten noul Samsung Galaxy S6?”. Și, pentru că am învățat în toți acești ani de muncă blogosferică un adevăr substanțial, anume că unde-s mai mulți e mai fain :D, am decis să îi fac lui Cristi Florea o ofertă de nerefuzat și să îi propun să mă ajute cu jurizarea. Ceea ce, firește, a acceptat.

În ceea ce mă privește, eu am dat verdictul despre Samsung Galaxy S6. Adică nu despre telefon, căci eu nu prea le am cu tehnica (de aia și ajutorul pe care îl vreau de la Florea), ci despre excelenta cameră de pe el. Despre telefon, dacă vreți de astea mai tehnice, găsiți aici. Mie mi-a plăcut foarte tare camera de pe el, iar asta la un telefon modern este cam jumătate din decizia de cumpărare. Mă rog, așa e la mine, deși nu sunt nuș ce mare fotograf :))

La muncă, deci, stimați confrați bloggeri! Și să scrieți frumos, ca să mă convingeți să vă dau premiile :D

ro_SM-G920FZKAROM_000000001_Front_black

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.