Ce spuneți despre noua linie de parfumuri Adidas Star Edition, inspirate de UEFA Champions League?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Se cuvine să vă spun mai întâi ce cuprinde noua gamă Body Care – adidas UEFA Champions League Star Edition:

  • Eau de Toilette 100ml, 60ml
  • After-Shave 50ml, 100ml, 60ml
  • Deo Body Spray 150ml
  • Deo Stick 51g
  • Hair & Body Shower Gel 250ml, 400ml
  • Refreshing Body Fragrance 75ml

Gama de produse UEFA Champions  League Star Edition reprezintă cel de-al doilea an consecutiv în care divizia de îngrijire a corpului din cadrul adidas s-a parteneriat cu UEFA Champions League pentru a crea o colecție de produse cu licență oficială.

În timp ce prima colecție pune accentul pe strălucirea trofeului UEFA Champions League, noua gamă de produse de îngrijire a corpului se concentrează pe calitatea impecabilă de star. Competiția este o adevărată celebrare a profesionalismului sportiv excepțional, așa cum este simbolizat și de legendarul logo ‘starball’. Doar cluburile europene de elită se califică pentru a lua parte la finala competiției și toate privirile sunt îndreptate către jucătorii vedetă ai echipelor, fiecare dintre aceștia dorindu-și să ajungă în Hall of Fame-ul fotbalului mondial.

Păstrând ideea de star, ambalajul gamei este construit în jurul design-ului distinctiv al celebrei ‘starball’ mingea de fotbal adidas folosită în toate meciurile Campionatului. Pentru a evidenția parteneriatul, colecția body împărtășește codurile de culoare de un albastru intens și argintiu elegant cu nuanțele de brand ale Competiției. Rezultatul? Un look sportiv, masculin, ce poate recunoscut instantaneu de fanii fotbalului din întreaga lume.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)