Live blogging din trenul 1621, vagonul 4, loc 65 care mă duce la FITS

Ce ţară avem… Are nişte minunăţii minunate, dacă îmi permiteţi construcţia lingivsitică de mare suferinţă, dar şi nişte accesorii românistice, ca să le zic aşa, de te fac să îţi muşti pumnul a ciudă şi să te întrebi de ce s-a inventat vina de a nu te fi născut în altă ţară, mai puţin înciotricată. Bine, eu unul, care am un feng shui corespunzător (şi când mi se strâmbă un pic îmi activez zenul decisiv), trec peste aceste clipe de rătăcire nevrotică şi tot îmi iubesc ţara, dreaqului.

Par egzamplă. Între Bucureşi şi Sibiu există un mizilic de 300 şi ceva de km. Zic „mizilic” pentru că mă raportez la secolul XXI în care, dacă m-am uitat eu bine pe ceas, trăim. Secol în care acest mizilic ar însemna vreo 2 ore şi un pic pe autostradă şi sub două ore cu trenul. Vorbesc aici, v-aţi prins, despre situaţii ideale. Europene, ca să o zic pe aia normală. Realitatea ne loveşte, însă, dur şi iremediabil.

Autostradă nu avem decât porţiunea de 120 de km între Bucureşti şi Piteşti, să fie primită, trăiască Partidul Comunist Român, că el a făcut-o. În rest pauză de masă. Drept pentru care dacă scoţi 4 ore pe distanţa asta se cheamă că te-ai descurcat onorabil şi că te poţi pupa singur.

Dacă în cazul maşinii mai trebuie să depăşeşti, să stai în coloană la o lucrare de drum sau la un accident, să aia şi aia, cum se întâmplă când mergi pe şoselele patriei, cu trenul ar trebui să fie mai simplu, nu-i aşa? Adică, linie întinsă, fără semafoare, fără stat în coloană, fără alea, fără alea. Numai că la noi, în România anului 2013, trenul de la Bucureşti la Sibiu bifează mizilicul de distanţă de vreo 300 şi un pic de km în 6 ore. Dap, aţi înţeles bine. 6 ore. Ceea ce cred că este – poate ar trebui să facem nişte cercetări amănunţite – un record mondial la cel mai încet mers cu trenul când tu te dai ţară europeană şi modernă şi devreme acasă.

În fine, hai să îmi activez zenul ăla despre care vă spuneam. Şi să mă apuc de ceea ce v-am promis în titlu, adică de un prea-frumos live blogging din trenul 1621, vagonul 4, loc 65, în care îmi deplasez augustul fizic către Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 2013, unde am onoare să fiu unul  dintre bloggerii oficiali :)

Mergând pe peron, căutând vagonul 4, am trecut pe lângă el cu nonşalanţă, căci nu era trecut numărul pe el, aşa că de la vagonul 5 am ajuns, trecând pe lângă vagonul restaurant, la vagonul 3. Oh wait, vagonul restaurant este vagonul 4! Adică o chestie mişto, cu jumătate scaune de alea două câte două faţă în faţă, pe sistem open space, şi jumătare un frel de bar de ăla cu ceva cafea, sucuri şi trei cronţănele. Nu e foarte multă lume în vagon, cam jumate plin. Am o măsuţă de aia pliabilă, gen, pe care mi-am instalat laptopul şi de la care prestez. E cam jerpelită ea aşa, în  felul ei, dar e ok, hai să nu fim cu paşaport din Absurdistan, vorba Adei Milea.

Evident că în timp ce mai prestez la acest live blogging mai verific nişte mailuri, mai redactez nişte documente (contracte, oferte, ştiţi voi, chestiilea alea plicticoase, dar fără de care nu se poate) şi, fireşte, o să mă apuc de citit ce au scris bloggerii care deja s-au înfruptat din FITS.

Un grup mai în vârstă, 3 doamne şi 2 domni, cred (nu m-am holbat la ei ca să îi număr, mă înţelegeţi), sunt ofticaţi că nu au locurile faţă în faţă „să mai povestim şi noi până la Deva”, drept pentru care începe un şir de permutări „vă deranjează dacă vă mutaţi în locul meu? Merci, sunteţi tare simpatic” şi, după vreo 4 minute, iată grupul fericit, au reuşit să stea faţă în faţă 4 dintre ei (dap acuma văd că sunt 5 de toţi), iar no 5 stă în dreapta celor 4, adicătelea tot în zonă. A început bine călătorie, am sentimentul muncii făcute şi îndeplinite corespunzător :D

Lângă mine stă o doamnă. Care a început să se uite la ce scriu. La pariu că după ce vede rândurile astea nu o să se mai uite? Dap, uite exact aşa s-a întâmplat, a roşit şi şi-a întors privirea către geam. Fără să ne vorbim. Fără ca eu să mă uit la ea. Un nou sentiment al datoriei făcute mă încearcă.

Am rezolvat mailurile urgente, aşa că mă apuc să citesc ce au scris bloggerii care deja sunt sau au fost la FITS. Folosesc htagul de pe twitter #FITS2013 ca prim filtru, apoi mai văd eu ce şi cum. RuxaClaudia şi Victor mă pregătesc deja pentru plimbatul pe străzile Sibiului în plin Festival, una din ocupaţiunile mele preferate în acestă perioadă. Revista Bulevard mă pune în atmosferă, că să zic aşa, iar Diana îmi dă energia să fiu pus în atmosferă, cum ar veni. Şi, fireşte, am râs de ce a păţit Alexandra :)) Şi Nebulosa :)) La Cristina citesc ceva despre FITS şi nu prea… Nebuloasa o bagă şi pe aia cu dansul şi mă loveşte decisiv cu amintirea unei prestaţii excelente, „Scattered„, de acum ceva ani…

În tot acest timp, pe fundal se aud următoarele zgomote: cineva jucând table (zarurile rulează fin), un copil de vreo 3 ani întrebând mereu „ce e aia, ce e aia?” :), grupul de vârstnici care se distrează moderat şi îşi povestesc unul altuia aventurile din mica vacanţă în care oricum au fost toţi împreună, barmanul (sau cum să îi spun) care vine pe la noi şi ne întreabă dacă ne dă o cafea, o apă, un suc, ceva de ronţăit (cred că are plan sau ceva).

Sunt doi controlori, o doamnă tânără şi un domn în vârstă. Doamna pare şefa. Ea vorbeşte, ea cere biletul, dar de compostat îl compostează domnul. Au venit a doua oară pe la noi să ne întrebe „dacă a mai urcat cineva”. Nu le răspunde nimeni. Probabil că nimeni nu înţelege rostul întrebări (adică ce, trebe să ţin eu, pasager, socoteală? Sau adică ce, dacă nu am bilet trebuie să îţi răspund?). Sau nu ne pasă, e treaba lor să verifice biletele. Sau nu avem chef de conversaţie. De astea. De tren.

Un domn cam pe la 40 şi un pic de ani, străin (nu m-am prins exact din care hotar), vorbind o engleză stricată rău, se plimbă prin vagon şi întreaba lumea dacă poate să se aşeze. Ciudat este nu că face asta, ci că se aşează pe un loc, iar după câteva minute se ridică şi repeta povestea. Când a trecut pe lângă mine am avut neşansa să văd ca poartă nişte chiloţi roşii. Nu că m-am uitat special, dar roşu ăla era gen curvă (pardon my French), iar pantalonii respectivului îi stateau atârnaţi cam pe la jumătatea bucilor sau ceva, iar respectivele buci au trecut cam prin raza mea vizuală. Brrrrr… deci să blocăm cât mai repede această imagine, hai pa.

M-am ridicat discret – gen să îmi iau ceva din bagajul de sus – şi m-am uitat prin vagon. Suntem doar 4 cu laptopuri. Nu mă întrebaţi de ce am vrut să ştiu asta. Aşa, ceva pe sistemul „noi internetiştii între noi sau ceva”.

Două ringtonuri mi-au atras atenţia (restul sunt de alea clasice): unul cu piesa titlu a ultimului album Bon Jovi (aud doar că e o voce de fată, mi-e cam târşală să mă întorc să mă uit) şi unul cu ceva manea sau – ca să nu greşesc –  ceva piesă de taraf (gagiul e în faţa mea, îmbrăcat în trening alb, tricou verde ţiclam şi lănţug la gât, noroc că l-am auzit că ne părăseşte pe la Buşteni).

Pentru că tot îmi cade semnalul, ia să profit cât este (suntem opriţi la Buşteni) şi să mă uit la excelentele fotografii ale lui Sebastian Marcovici de la locul faptei, cum ar veni.

Aflu de la Digi 24 că, din nou, statului român i se fâlfâie de FITS.

Mă duc la bar şi cer o cafea. Barmanul (sau cum să îi spun),trecut de 50 de ani, cu chelie, jovial, ştiţi genul, mi-o prepară şi mi-o dă într-un pahar de ăla alb de plastic de unică folosinţă. Îl întreb cât costă. Îmi face cu ochiul, şmechereşte: „Lăsaţi, altă dată”.Eu rămân juma de secundă blocat, după care, acceptând oferta lui, plusez cu o ciocolată. De 3 lei, ceva Heidi. Deşi, mă ştiţi, eu nu mănânc aproape niciodată ciocolată. Dar nu se făcea să rămân omului dator, chiar dacă am acceptat tacit ofera lui, mă înţelegeţi. Sau poate că intră în preţ cafeaua asta? Nu ştiu. Poate mă duc mai încolo să povestesc cu el să văd ce şi cum.

Apropo de preţ, m-a costat 70 de lei biletul. Clasa a doua. Nu că nu aş fi luat la clasa I la cât mă respect, doar că, din pricini care mi se par colosale, la clasa I nu există priză. Doar la clasa a doua. Şi la vagonul restaurant, care, în cazul de faţă, este şi vagon de clasa a doua, după cum vă raportam mai sus.

Cât am trecut prin tunel şi printr-o zonă fără semnal, m-am uitat şi eu agale prin jur. Oameni normali, simpli (cum spun pleznetele astea de politiciani de îi avem), nimic ce să îmi sară în ochi. Totuşi, totuşi, văd în stânga mea un tânăr care completează integrame. Nu asta este ce mi-a atras atenţia, ci faptul că lângă integrame stă o carte de Henry Miller. Cumva, în capul meu, cele două nu se pupă. Dar no…

Momentul zilei. Am râs cu lacrimi =)) Nu doar eu, tot vagonul. Se aude brusc o voce de bărbat care strigă „nici ăsta nu e vagonul?! Pe unde mă mai duci?!„. Ne uităm toţi în direcţia de unde venea vocea. Un bătrânel, cărând din greu două bagaje măricele, mormăia ceva împotriva nevestei care „mă porţi prin tot trenul, cât de greu este să găseşti un vagon” de astea. Cuplul ajunge fix lângă noi. Doamna întreabă ce vagon este ăsta. Îi răspundem: 4. La care ea, pe un ton hotărât, se uită la bărbatu-so şi îi zice: „nu e bun, e dincolo„. Şi arată înspre direcţia de unde veneau :)) Domnul trage aer în piept, ridică cele două valize şi uitându-se după nevastă, care plecase deja în direcţia respectivă, începe să bombăne „şi e fată de CFRist şi nu ştie să găsească un vagon şi mă cară prin tot trenul„. Şi apoi strigând după ea: „mă dau jos dacă nu ajungem la vagonul bun” =))

Bravos! Abia la ora 13.00, adică la 3 ore de la plecarea din Bucureşti, vine Oana la mine şi mă bate pe umăr. Adică eram în acelaşi vagon şi habar nu avem unul de altul :))

Mă scuzaţi, am făcut o mică pauză ca să scriu asta :)

No gata, tovarăşi, că am trecut de Avrig şi simt eu nevoia imperios necesară să închid această postare. Nu de alta, dar trebe să mă pregătesc psihologic de întâlnirea cu Sibiul, care mi-e foarte drag. Şi cu teatrul, care mă sperie din când în când… :))

Va pupez intempestiv!

Ia staţi un pic. Mai am ceva de spus, deşi am ajuns deja la Hotelul Premier, unde o să stau zilele astea. Căci planetele s-au aliniat in aşa fel încât exact când am vrut să fac eu live blogging din tren s-au întâmplat tot felul de ciudăţenii :))

Când mă ridic eu să mă pregătesc pentru coborârea în staţia Sibiu, îl aud pe unul din barmani (celălalt, nu cel din povestea cu cafeaua de mai sus) cum îi spune unei tinere: „Fantastic ce semănaţi cu Gabi Szabo!„. Văzând faţa nedumerită a fetei (care, e drept, aducea bine a Gabi), omul continuă: „O ştiţi, celebra noastră alergătoare„. Fata în continuare pauză. Brusc se luminează şi zice „aaaaaaa, fata aia blondă care face reclamă la apa minerală, o ştiu!” =)) =))

xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonxosofutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbethttps://bsport.fithttps://onbet88.ooohttps://i9bet.bizhttps://hi88.ooohttps://okvip.athttps://f8bet.athttps://fb88.cashhttps://vn88.cashhttps://shbet.atbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt namHuyền thoại bóng đágiải ngoại hạng anhSeagametap chi bong da the gioitin bong da lutrận đấu hôm nayviệt nam bóng đátin nong bong daBóng đá nữthể thao 7m24h bóng đábóng đá hôm naythe thao ngoai hang anhtin nhanh bóng đáphòng thay đồ bóng đábóng đá phủikèo nhà cái onbetbóng đá lu 2thông tin phòng thay đồthe thao vuaapp đánh lô đềdudoanxosoxổ số giải đặc biệthôm nay xổ sốkèo đẹp hôm nayketquaxosokq xskqxsmnsoi cầu ba miềnsoi cau thong kesxkt hôm naythế giới xổ sốxổ số 24hxo.soxoso3mienxo so ba mienxoso dac bietxosodientoanxổ số dự đoánvé số chiều xổxoso ket quaxosokienthietxoso kq hôm nayxoso ktxổ số megaxổ số mới nhất hôm nayxoso truc tiepxoso ViệtSX3MIENxs dự đoánxs mien bac hom nayxs miên namxsmientrungxsmn thu 7con số may mắn hôm nayKQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanhdự đoán xổ số 3 miềndò vé sốdu doan xo so hom nayket qua xo xoket qua xo so.vntrúng thưởng xo sokq xoso trực tiếpket qua xskqxs 247số miền nams0x0 mienbacxosobamien hôm naysố đẹp hôm naysố đẹp trực tuyếnnuôi số đẹpxo so hom quaxoso ketquaxstruc tiep hom nayxổ số kiến thiết trực tiếpxổ số kq hôm nayso xo kq trực tuyenkết quả xổ số miền bắc trực tiếpxo so miền namxổ số miền nam trực tiếptrực tiếp xổ số hôm nayket wa xsKQ XOSOxoso onlinexo so truc tiep hom nayxsttso mien bac trong ngàyKQXS3Msố so mien bacdu doan xo so onlinedu doan cau loxổ số kenokqxs vnKQXOSOKQXS hôm naytrực tiếp kết quả xổ số ba miềncap lo dep nhat hom naysoi cầu chuẩn hôm nayso ket qua xo soXem kết quả xổ số nhanh nhấtSX3MIENXSMB chủ nhậtKQXSMNkết quả mở giải trực tuyếnGiờ vàng chốt số OnlineĐánh Đề Con Gìdò số miền namdò vé số hôm nayso mo so debach thủ lô đẹp nhất hôm naycầu đề hôm naykết quả xổ số kiến thiết toàn quốccau dep 88xsmb rong bach kimket qua xs 2023dự đoán xổ số hàng ngàyBạch thủ đề miền BắcSoi Cầu MB thần tàisoi cau vip 247soi cầu tốtsoi cầu miễn phísoi cau mb vipxsmb hom nayxs vietlottxsmn hôm naycầu lô đẹpthống kê lô kép xổ số miền Bắcquay thử xsmnxổ số thần tàiQuay thử XSMTxổ số chiều nayxo so mien nam hom nayweb đánh lô đề trực tuyến uy tínKQXS hôm nayxsmb ngày hôm nayXSMT chủ nhậtxổ số Power 6/55KQXS A trúng roycao thủ chốt sốbảng xổ số đặc biệtsoi cầu 247 vipsoi cầu wap 666Soi cầu miễn phí 888 VIPSoi Cau Chuan MBđộc thủ desố miền bắcthần tài cho sốKết quả xổ số thần tàiXem trực tiếp xổ sốXIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊACầu lô số đẹplô đẹp vip 24hsoi cầu miễn phí 888xổ số kiến thiết chiều nayXSMN thứ 7 hàng tuầnKết quả Xổ số Hồ Chí Minhnhà cái xổ số Việt NamXổ Số Đại PhátXổ số mới nhất Hôm Nayso xo mb hom nayxxmb88quay thu mbXo so Minh ChinhXS Minh Ngọc trực tiếp hôm nayXSMN 88XSTDxs than taixổ số UY TIN NHẤTxs vietlott 88SOI CẦU SIÊU CHUẨNSoiCauVietlô đẹp hôm nay vipket qua so xo hom naykqxsmb 30 ngàydự đoán xổ số 3 miềnSoi cầu 3 càng chuẩn xácbạch thủ lônuoi lo chuanbắt lô chuẩn theo ngàykq xo-solô 3 càngnuôi lô đề siêu vipcầu Lô Xiên XSMBđề về bao nhiêuSoi cầu x3xổ số kiến thiết ngày hôm nayquay thử xsmttruc tiep kết quả sxmntrực tiếp miền bắckết quả xổ số chấm vnbảng xs đặc biệt năm 2023soi cau xsmbxổ số hà nội hôm naysxmtxsmt hôm nayxs truc tiep mbketqua xo so onlinekqxs onlinexo số hôm nayXS3MTin xs hôm nayxsmn thu2XSMN hom nayxổ số miền bắc trực tiếp hôm naySO XOxsmbsxmn hôm nay188betlink188 xo sosoi cầu vip 88lô tô việtsoi lô việtXS247xs ba miềnchốt lô đẹp nhất hôm naychốt số xsmbCHƠI LÔ TÔsoi cau mn hom naychốt lô chuẩndu doan sxmtdự đoán xổ số onlinerồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm naythống kê lô gan miền bắcdàn đề lôCầu Kèo Đặc Biệtchốt cầu may mắnkết quả xổ số miền bắc hômSoi cầu vàng 777thẻ bài onlinedu doan mn 888soi cầu miền nam vipsoi cầu mt vipdàn de hôm nay7 cao thủ chốt sốsoi cau mien phi 7777 cao thủ chốt số nức tiếng3 càng miền bắcrồng bạch kim 777dàn de bất bạion newsddxsmn188betw88w88789bettf88sin88suvipsunwintf88five8812betsv88vn88Top 10 nhà cái uy tínsky88iwinlucky88nhacaisin88oxbetm88vn88w88789betiwinf8betrio66rio66lucky88oxbetvn88188bet789betMay-88five88one88sin88bk88xbetoxbetMU88188BETSV88RIO66ONBET88188betM88M88SV88Jun-68Jun-88one88iwinv9betw388OXBETw388w388onbetonbetonbetonbet88onbet88onbet88onbet88onbetonbetonbetonbetqh88mu88Nhà cái uy tínpog79vp777vp777vipbetvipbetuk88uk88typhu88typhu88tk88tk88sm66sm66me88me888live8live8livesm66me88win798livesm66me88win79pog79pog79vp777vp777uk88uk88tk88tk88luck8luck8kingbet86kingbet86k188k188hr99hr99123b8xbetvnvipbetsv66zbettaisunwin-vntyphu88vn138vwinvwinvi68ee881xbetrio66zbetvn138i9betvipfi88clubcf68onbet88ee88typhu88onbetonbetkhuyenmai12bet-moblie12betmoblietaimienphi247vi68clupcf68clupvipbeti9betqh88onb123onbefsoi cầunổ hũbắn cáđá gàđá gàgame bàicasinosoi cầuxóc đĩagame bàigiải mã giấc mơbầu cuaslot gamecasinonổ hủdàn đềBắn cácasinodàn đềnổ hũtài xỉuslot gamecasinobắn cáđá gàgame bàithể thaogame bàisoi cầukqsssoi cầucờ tướngbắn cágame bàixóc đĩaAG百家乐AG百家乐AG真人AG真人爱游戏华体会华体会im体育kok体育开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育欧宝体育ob体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育开云体育开云体育棋牌棋牌沙巴体育买球平台新葡京娱乐开云体育mu88qh88

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

22 thoughts on “Live blogging din trenul 1621, vagonul 4, loc 65 care mă duce la FITS”

  1. Bre, la pescuit ii uerz lui taica-meu fir intins. La excursii feroviare nu stiu cum sa-ti urez, sine paralele?!

    Ideea e sa ajungi si sa ns epui de ce uneori sibiul e mai capitala cateodata chiar daca nu-i scris cu majuscule.

    1. Sau aproape 7 vara trecută, pentru că a avut restricţii de viteză din cauza căldurii excesive. Ultimii km înainte de intrarea în Sibiu i-am făcut agonizant. Puteam să mă dau jos şi să merg pe lângă tren, nu era o problemă.

  2. Partea bună cu trenul ăsta, e că îmi oferă timp pentru citit. 6 ore până la Sibiu, dar 9 (nouă!!!) până la Deva. Și dacă jumătatea mea frățească s-a mutat acolo cu nefastă și copchii… iete că am de lucru pe acolo :)
    Deci, îmi iau câte două bucăți de cărți, să am la dus și la venit. Și să aibă între 3 si 4cm grosime (cărțile), altfel risc să rămân fără material și voi fi obligat să stau cu ochii pe geam :D

    1. Asa imi place, colegu! Vezi partea plina a paharului, ma kinda gagiu :D E drept ca si eu am facut multa munca de aia administrativa pe tren, de aia pe care am amanat-o de ceva vreme, asa ca da, ai dreptate, din punctul asta de vedere cele 6 ore sunt utile.

      Dar, totusi, 6 ore 300 km????? :))

  3. dacă asta ai scris în 3 ore (puteai să dai un semn şi îţi fluturam batista din fereastră când treceai prin urbea-mi) deja mă gândesc că mai ai ceva… de scris! :D

  4. Ar trebui sa creez o categorie pe blog unde sa postez saptamanal ceva de genul „aventuri cu CFR”.

    Apropo, Bucuresti – Timisoara, vara trecuta, 15 ore.
    Cluj – Focsani, acum o luna si ceva – 14 ore cu o ora in Bucuresti de stat.

    Bine ca e curent, rau de celelalte.

  5. eu nu inteleg cum face trenul 6h.
    pana in campina, 92 km, face 1h si 10 min. deci mai mult de 3h si 45 de minute, n-ar trebui sa faca. sau de-acolo e deja munte si nu mai poate sa urce? doar daca se lucreaza pe undeva, dar n-am idee daca asa e.

  6. Ba eu imi aduc aminte cu mare placere de ultima calatorie cu trenul prin Romania si as fi fost chiar si mai incantata daca nu m-as fi urcat in vagonul 3 gresit. Adica erau doua vagoane 3 si trebuia sa verificam capatul de linie scris pe vagon, de parca ar fi trebuit sa ma nasc cu harta feroviara in cap si sa stiu ca Targoviste este statie doar pe una dintre directii. Noroc cu controlul de bilete, cand biata femeie ne-a zis sa ne dam repede jos si sa fugim cat ne tin picioarele pana la capatul opus al trenului, in celalalt vagon 3, pentru ca trenul se rupe in doua si pleaca in directii acana.
    Macar trenul era frumos, o sageata abastra parca.

  7. Pingback: Dacă tot eşti la FITS 2014, fă-ţi un selfie şi câştigi - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.