Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Dragi timișoreni, vă rog să mă ajutați să aleg un titlu

Stați că vă explic :)) Stăteam eu și mă gândeam cum să scriu postarea în care să îi invit pe bloggerii timișoreni să se alăture campaniei Drumul Mingii și nu știam cum să scriu să nu fie așa, ca dintr-un comunicat de presă, căci, mă știți, nu mă coafează chestii de astea :D Inițial am vrut să îi zic ”Dragi timișoreni, vă aștept pe Drumul Mingii”, dar mi s-a părut atât de slab că m-am enervat instant pe mine. Așa că, așa cum fac eu de fiecare dată când mi-e ceva neclar, am zis să apelez la voi, căci mereu am zis că mai mulți neuroni gândesc mai bine decât unul singur :D

Așă că, dragi timișoreni, din poziția mea vertiginoasă de blogger oficial al campaniei, am a vă ruga fix 3 lucruri. Pe care vă rog să le înțelegeți și în litera, dar mai ales in spiritul lor:

1. Cum ziceam, am nevoie de un titlu pentru postarea asta. Care să surprindă în stil 2.0 faptul că vă vreau alături de mine în campania asta. Motivele le-am explicat aici, nu mai insist.

2. Aș fi cel mai fericit blogger să văd foarte mulți bloggeri că se înscriu să alerge pe tronsonul pe care pot să-l aleagă. Așa că ia stați o clipă și vă gândiți dacă sunteți în stare să alergați 2,4 km și dacă da, înscrieți-vă și poate vin să vă fac galerie :))

3. V-aș fi recunoscător dacă ați promova și voi, cum vă lasă sufletul, campania Drumul Mingii, să audă cât mai multă lume de ea. Dacă vreți să scrieți pe blog, pe site, pe facebook, pe ce vreți voi :)), dați un semn pe cristi.china pe gmail și povestim.

Cam asta este. Și, firește, să vă anunț că pe 12 aprilie ne vedem la Timișoara, unde ne întâlnim să dau io o bere doritorilor :D Detalii vă dau mai încolo, când e totul organizat.

Vă mulțumesc de pe acum pentru implicare.

13 comentarii la “Dragi timișoreni, vă rog să mă ajutați să aleg un titlu

 1. Gerhald Reply

  Hehe, Timisoara poate sa arate ce stie cu mingea. Idei de titlu nu am, dar sigur o sa fie nebunie aici, mai ales ca Timisoreana e un brand super mega iubit in zona si nu numai. ;)

 2. Marius Reply

  Raportul la minge, Timisoara!

 3. evazionista Reply

  loptă=minge, regionalism din zona noastră de vest

  ,,Cu lopta de la mine către tine” ?! (Ştiu s-o pronunţ şi în fraiul local. Stper că n-ai să zici cp nu-i bună fiindcă-s femeie, hihihi…)

 4. evazionista Reply

  …graiul local …etc. , scuze pt. grabă

 5. JOCURI Reply

  Titlu: “Doar o minge sa te mai fac” (aluzie la Doar o vorba sa-ti mai spun) :))). Daca il vezi ca un titlu bun, atunci da, intentia mea e ca acesta sa fie titlul. Daca ti se pare doar amuzant, atunci da, asta a fost intentia mea, sa fie amuzanta si atat :))

 6. Tigara Electronica Reply

  pe la Arad nu veniti ?

 7. chinezu Reply

  @evazionista
  si TVA-ul cat e la titlul asta pe care l-ai dat? :))))))))))

  @JOCURI
  haide, bre, cu limbaj de asta de mahala intelectuala :)))))))))))

  @Tigara Electronica
  dupa cum poti vedea si pe traseul oficial , din pacare la arad nu ajungem
  si mie imi pare rau, ca sunt oameni faini pe acolo…

 8. Jteph Reply

  Nicio masă fără minge :))

 9. evazionista Reply

  chinezule, am să fac ,,ochi de căprioară” şi am să zic că : o fac de amorul artei, nu mă interesează chestia materială.:) Îţi mai livrez titluri?:)

 10. Crina Dragomir Reply

  “Azi in Timisoara, maine… la finala!”
  Sau ceva de genul. Putina periuta nu strica ;)

 11. bloganul Reply

  Pai e simplu:))

  De la oficialul ” povestea merge mai departe” , nu ar mai fi decat un simplu update:)
  “Mingea ajunge mai departe”

 12. bloganul Reply

  sau daca vrei asa : “Cu Timisoreana, mingea ajunge mai departe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.