Cum au cumpărat cei de la agrafa.ro această postare cu doar 150 de lei

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Aşa cum am promis, voucherul de 150 de lei este deja în Gift Shop, aşa că vă invit să puneţi mouseul pe el :D

—————————-

Dap, #truestory. Fix 150 de lei îi costă pe cei de la agrafa.ro această postare. Şi nici măcar cash, ci ca voucher cheltuibil (uh, ce cuvânt…) pe siteul lor. Întrebarea vine, de un firesc absolut, de ce am făcut asta? Răspunsul este unul de o simplitate de un firesc şi mai absolut (da, ştiu, absolut nu are grad de comparaţie, pentru că de aia este absolut): pentru că pot şi pentru că vreau. Să le luăm pe rând.

1. Pentru că pot. Am spus, o spun şi o voi repeta mereu că am cea mai frumoasă meserie din lume. Asta nu pentru că fac ce vreau – cum atât de puţin nuanţat afirmă unii – ci pentru că pot să aleg ceea ce vreau să fac.

2. Pentru că vreau. Voucherul de 150 de lei nu îmi rămâne mine, nu eu o să îl folosesc. Ci unul din cei peste 700 de bloggeri înscrişi în Campionatul Naţional de Blogging. Pentru că doar cei înscrişi o să poată să îşi achiziţioneze acest voucher cât de curând în Gift Shop şi să îl folosească după pofta lor. Dar, dacă ar fi să aleg ceva de pe site, aş alege să „sparg” voucherul pe nişte rame foto personalizate (ehe, mare digital person mai sunt şi eu, recunosc…).

Cam asta este, stimabililor. Cei mai atenţi dintre voi au înţeles din rândurile de mai sus că mi-e foarte greu să nu sesizez o oportunitate atunci când îmi vine în faţa celor doi ochi proprii şi personali. Oportunitate în a oferi posibilitatea unui confrate blogger de a obţine un beneficiu din ceea ce face. Drept pentru care, poftiţi de voila.

Servim patria 2.0!

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Cum au cumpărat cei de la agrafa.ro această postare cu doar 150 de lei”

  1. Intr-un articol mai vechi ai scris despre faptul ca se poate scrie despre ceva pentru simplul fapt ca-ti place acel produs, etc. Tind sa cred ca si ce fac cei de la agrafa iti surade.

  2. Scump domne’, scump. Dincolo era mai ieftin :) Da’ daca se baga la GiftShop e pe jumatate iertata. Cealalta jumatate trebuie licitata. Spor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)