Căutăm designer de logo. Oferim 250 de euro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ideea este aşa: am zis că nu degeaba Adi Hădean mi-i pretin :D Şi am mai zis că, dacă tot a lansat redactiadestiri.ro (pfoai ce nume fain de domeniu, cât is de invidios… :D), ia hai să îi dăm şi noi o mână de ajutor prin Blogal Initiative. Aşa că am dat drumul unei preafrumoase campanii. Prin care provocăm lumea (de data asta nu este doar pentru bloggeri pentru că, oricât de surprinzător ar părea pentru unii, nu toţi bloggerii ştiu desena :D) să realizeze unlogo pentru proaspătul site. Premiul este de 250 de euro.

V-aş ruga să înţelegeţi acest premiu ca un fel de “stimulent” pentru cei mai tineri dintre designeri (mă refer aici la spirit, la coracon, nu la vârstă) care înţeleg cât este de greu când începi un proiect nou şi câtă nevoie ai de oameni sufletişti care să te ajute. Măcar la început, până te pui pe şine cum trebuie :)

Mulţam de pe acum tuturor celor care vor trimite propunerile de logo!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Căutăm designer de logo. Oferim 250 de euro”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)