Shadows Shorts – scurtmetraje secțiunea Umbre

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

O altă secțiune care a avut atât lungmetraje cât și scurtmetraje a fost categoria Umbre. Deja o tradiție acestea au rulat la Cinema Arta, joi, ziua a 7 a,  pe înserat.

Partea 1

1. Abandoned – dir. Francisco Ruiz Velasco, 10′, USA/Mexico 2011 – Mai degrabă un SF decât un horro/thriller, scurtmetrajul prezintă aventura unui supraviețuitor într-un oraş rămas fără locuitori și fără posibilități de contact cu colegi de ai săi. Dar, după ceva timp, primește un semnal de salvare pentru care trebuie să lupte ca să îl atingă..

2. The Adder’ s Bite – dir. Firas Momani, 9′, Canada, 2011 – Un ritual al unor creaturi grotești este întrerupt de sosirea unui intrus. Totul se petrece în aproprierea civilizației..

3. Legend – dir. Pau Teixidor, 15′, Spain, 2011 – Copiii cred în legende, mai ales când mediul înconjurător li se pare rupt din basme.. O fetiță de  10 ani își răzbună părinții.

4. The Peacock’s Eye – dir. Gerlando Infuso, 13′, Belgium, 2010 – O animație în care o vânătoreasă pasionată de pana păunului, își adaugă la colecția personală un nou exponat.

5. Decapoda Shock – dir. Javier Chilion, 9′, Spain, 2011 – Un accident petrecut pe o altă planetă transformă un astronaut într-un monstru ce vrea să se răzbune.

6. Hope – dir. Pedro Pires, 11′, Canada, 2011 – In pelicula câștigătoare a secțiunii Shadows Shorts,  un general rănit retrăiește sentimente precum amenințarea morții, brutalitate dar și speranță.

Partea 2

1. Suffer – dir. Kimani Ray Smith, 18′, Canada, 2011 – Tu ce alegi când trebuie să te salvezi pe tine și în drum întâlnești o frumoasă prizonieră? Continui salvarea proprie sau îți îngădui o întârziere pentru a o salva si pe ea?

2. CTIЍ! – dir. Cyrille Drevon, 14′, France 2011 – Un film abstract, în care un bărbat este prins la masă cu necunoscuți ce vorbesc altă limbă, cină ce devine un adevărat cosmar.

3. The Little Mermaid – dir. Nicholas Humphries, 8′, Canada, 2011 – Circ . O sirenă. Va cădea îngrijitorul în mrejele ei?

4. The 3rd Letter – dir. Grzegorz Jonkajtys, 15′, USA, 2010 – O lume vizionară în care oemenii vor depinde de modificări bio-mecanice pentru a supravieţui în climatul deloc prielnic.

5. Tommy – Dir. Arnold de Parscau, 9′, France 2011 – Un băiat iși imaginează o familie perfectă peste crunta realitate ce o trăiește.

6. At the Formal – dir. Andrew Kavanagh, 8′, Australia 2011 – Un bal de absolvire se transformă într-un eveniment bizar odată cu lăsarea serii.

Regizori scurtmetraje secțiunea Umbre
Regizori scurtmetraje secțiunea Umbre

Ambasador RCC la TIFF 2012 ,
Ștefania Ioana Chiorean (@ioana_cis)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)