Starbuck – închiderea oficială TIFF

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Chiar dacă Festivalului Internațional de Film Transilvania și-a desemnat câștigătorii aseară, ziua de Duminica, a zecea din festival a fost plină de filme și de evenimente speciale.

Toate filmele din competiție rulează azi în locațiile TIFF, așa că dacă nu ați apucat până la premiere, acum e  ultima șansă..  Filmul ce a luat premiul pentru  Cel mai Bun Scenariu – OSLO va rula la Odeon, de la ora 23.00. Premiul pentru Cea mai Bună Regie, CLIP a fost programat dimineață de la 12.15 în Odeon. Chapiteau Show. premiul Special al Juriului, este prezentat publicului de la 17.30 tot la cinematograful Odeon. Teddy Bear, premiul Cea mai Bună Interpretare, va rula de la 21.00 in sala 1 Odeon iar Tiranozaur , premiul  FIPRESCI, oferit de juriul Federaţiei Internaţionale a Criticilor de Film este de la 20.30 la Cinema Victoria.

Închiderea oficială TIFF este reprezentată de filmul Starbuck din Ursus Open Air , Piața Unirii. Filmul este legat de cel a lui Tudor Giurgiu din deschidere, Despre oameni și melci, deoarece protagonistul în vârstă de 42 ani  David și-a vândut sperma  unei clinici de fertilizare acum 20 de ani, iar acum descoperă că este tatăl a 533 de copii. Dintre care 142 au intentat proces pentru a descoperi identitatea tatălui lor, cunoscut în fişele clinicii sub pseudonimul Starbuck.

Starbuck
Starbuck

Ambasador RCC la TIFF 2012 ,
Ștefania Ioana Chiorean (@ioana_cis)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)