29.04.2017

Cum vi se pare Drumul Mingii până acum?

V-am spus că am onoarea să fiu blogger oficial al excelentei inițiative Drumul Mingii. Până  acum lucrurile îmi pare că merg mai mult decât ok în ceea ce privește social media :) Sunt aproape 100 de bloguri care au scris despre campanie, unii chiar s-au implicat în mod deosebit, iar recunoștința mea merge abrupt înspre ei :) Am descoperit, spre mare mea bucurie, bloguri foarte mișto cu ocazia researchului pe care l-am executat cu acest prilej, care au intrat direct în readerul meu și pe care le apreciez  corespunzător.

Vă mai aștept cu mare drag și pe alții să vă alăturați acestei campanii și să o sprijiniți, scriind pe blog la voi despre ea. În special pe bloggerii care se regăsesc pe traseul pe care va alerga mingea, ca să zic așa, cu care se va juca finala Cupei României la Brașov. Chiar cred că e important să arătăm că blogosfera de pe la noi știe să se implice în inițiative care o privesc și care contribuie direct la dezvoltarea ei. Aștept să mă contactați pe cristi.china să discutăm mai multe.

Pentru cei care vor să pună widgeturi pe blogurile lor, puteți să le luați de aici.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Câte bloguri răsfoiți într-o zi?

Îmi permit să vă întreb câți bani faceți cu blogul

16 comentarii

 1. miercuri, 6 aprilie 2011, 09:14

  Azi sau maine fac recunoasterea traseului :) Nu las nimic la intamplare :D

  Răspunde
 2. miercuri, 6 aprilie 2011, 09:17

  100 de bloguri e chiar frumos. Inseamna ca aceasta campanie e pe drumul cel bun :D M-am lipit si eu de un banner. Daca s-ar vorbi si in cel putin un ziar local din fiecare localitate prin care trece Drumul Mingii ar fi si mai bine. Daca ar fi si aparitii in la TV si radio locale ar fi cu mult mai bine. Scopul ultim este ca ceea ce facem in online sa provoace reactii in offline :D Succes tuturora. Facem fotbal in pasi de Timi.

  Răspunde
 3. miercuri, 6 aprilie 2011, 09:31

  @Dragos Irimia
  asa, bre, ca asa fac profesionistii :D salutam cu onor Baicoiul :D

  @Manuel
  se lucreaza, sefu, se lucreaza :)

  Răspunde
 4. miercuri, 6 aprilie 2011, 10:49

  Din pacate dimensiunile la widgeturi nu ma ajuta la tema mea :(

  Răspunde
 5. miercuri, 6 aprilie 2011, 11:13

  M-am gandit la ce ati spus :)) „faptul ca nu ai inca 18 ani e o problema
  adica nu poti nici participa si nici sa vii la bautul de bere :( ” . Prima mea idee a fost bere fara alcool :D. Avem sau ma rezum doar la privit :)) ?

  @Barlog ramane varianta articolului :D

  Răspunde
 6. miercuri, 6 aprilie 2011, 11:15

  ChinO fi mandru de noi. :))

  Răspunde
 7. miercuri, 6 aprilie 2011, 12:57

  @Rares, ne pare rau, dar ca sa participi la aceasta campanie trebuie sa ai si varsta legala pentru a putea consuma alcool – adica minim 18.

  Totusi, suntem curiosi sa aflam cati ani ai. Vrem sa stim in cat timp te putem avea alaturi de noi pentru urmatoarele proiecte Timisoreana :D

  Răspunde
 8. miercuri, 6 aprilie 2011, 19:12

  @Fotbal Adevarat. Peste un an sunt alaturi de voi :D :))

  Răspunde
 9. miercuri, 6 aprilie 2011, 21:22

  Eu am deja bannerul pe blog :)

  Răspunde
 10. miercuri, 6 aprilie 2011, 21:28

  PS. Mai sus, intrebarea mea de final nu a fost bine pusa. Sorry guys :D. Ma refeream la berea fara alcool…ma gandeam ca poate avem si bere fara alcool pt soferii ce trebuie sa plece in ziua respectiva in orasele de unde vin sau pt cei ca mine. In fine… sper ca tot la fel de simpatic v-am ramas :D Cheres.

  Răspunde
 11. joi, 7 aprilie 2011, 00:16

  If you ask me …. mie-mi place. Abia aștept 16 aprilie, Timișoara. :) Zău ! Mi se pare o chestie foarte tare, și cum sunt și cu mândria Banatului, berea etc. etc. tiiiii, e și mai fain să promovez evenimentul ! Am mai spus că nu-s o fană a fotbalului în mod deosebit, dar apreciez inițiativele faine …. mereu îmi pun întrebarea: de ce nu ?
  Într-adevăr, poate ar trebui puțină publicitate și la TV. :)

  Răspunde
 12. Ovidiu
  joi, 7 aprilie 2011, 07:39

  Hei.
  Nustiu nimic de campanie. Cuvantul asta asociat unei activitati bloggeristice mi se pare la fel de tern ca trotuarul pe 13 septembrie la sfarsit de iarna. Insa postul asta ma face sa simt. Si anume simt ca oamenii nu stiu sa aprecieze tehnologia, precum internetul, si ar folosi orice scuza ca sa isi introduca o noua invetie intr-una din cavitati. Cred ca campania asta se va bucura de un succes real, la fel cum un batran in azil e incununat cu succes cand face singur la olita si nu pe el.

  Răspunde
 13. joi, 7 aprilie 2011, 14:03

  […] românesc. Şansa, de a sta aproape de Cârţu, Balaci sau Belodedici, mi-a fost oferită de Chinezu […]

  Răspunde
 14. joi, 7 aprilie 2011, 17:05

  […] am fost, la invitatia lui Chinezu, la kick-off-ul oficial al campaniei Drumul Mingii, organizata de […]

  Răspunde
 15. joi, 7 aprilie 2011, 22:17

  Am renuntat. Nu te supara, dar tot un fel de nati-o tie, da-mi-o mie… si uite-asa pana ne saturam. Adica raspunde, aduna voturi, si tot de-astea daca vrei sa participi. Se putea si mai simplu.

  Răspunde
 16. vineri, 22 aprilie 2011, 16:08

  Am o nelamurire. Pe langa altele, ca sa poti participa ai nevoie de puncte, cat mai multe puncte. Eu nu le pot face deoarece intrebarile zilnice ,doua au fost gresite din enunt (ex. cu cine a fost inlocuit Nae Ungureanu in finala de cupa Craiova-Steaua, din cate stiu Ungureanu nu a jucat aceasta finala), astazi apare intrebarea fara enunt. Deasemeni nu pot incarca poza de profil. Ma simt nedreptatit.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *