Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum vi se pare Drumul Mingii până acum?

V-am spus că am onoarea să fiu blogger oficial al excelentei inițiative Drumul Mingii. Până  acum lucrurile îmi pare că merg mai mult decât ok în ceea ce privește social media :) Sunt aproape 100 de bloguri care au scris despre campanie, unii chiar s-au implicat în mod deosebit, iar recunoștința mea merge abrupt înspre ei :) Am descoperit, spre mare mea bucurie, bloguri foarte mișto cu ocazia researchului pe care l-am executat cu acest prilej, care au intrat direct în readerul meu și pe care le apreciez  corespunzător.

Vă mai aștept cu mare drag și pe alții să vă alăturați acestei campanii și să o sprijiniți, scriind pe blog la voi despre ea. În special pe bloggerii care se regăsesc pe traseul pe care va alerga mingea, ca să zic așa, cu care se va juca finala Cupei României la Brașov. Chiar cred că e important să arătăm că blogosfera de pe la noi știe să se implice în inițiative care o privesc și care contribuie direct la dezvoltarea ei. Aștept să mă contactați pe cristi.china să discutăm mai multe.

Pentru cei care vor să pună widgeturi pe blogurile lor, puteți să le luați de aici.

16 comentarii la “Cum vi se pare Drumul Mingii până acum?

 1. Dragos Irimia Reply

  Azi sau maine fac recunoasterea traseului :) Nu las nimic la intamplare :D

 2. Manuel Reply

  100 de bloguri e chiar frumos. Inseamna ca aceasta campanie e pe drumul cel bun :D M-am lipit si eu de un banner. Daca s-ar vorbi si in cel putin un ziar local din fiecare localitate prin care trece Drumul Mingii ar fi si mai bine. Daca ar fi si aparitii in la TV si radio locale ar fi cu mult mai bine. Scopul ultim este ca ceea ce facem in online sa provoace reactii in offline :D Succes tuturora. Facem fotbal in pasi de Timi.

 3. chinezu Reply

  @Dragos Irimia
  asa, bre, ca asa fac profesionistii :D salutam cu onor Baicoiul :D

  @Manuel
  se lucreaza, sefu, se lucreaza :)

 4. Barlog de Liga 2 Reply

  Din pacate dimensiunile la widgeturi nu ma ajuta la tema mea :(

 5. Rares Cojocaru Reply

  M-am gandit la ce ati spus :)) “faptul ca nu ai inca 18 ani e o problema
  adica nu poti nici participa si nici sa vii la bautul de bere :( ” . Prima mea idee a fost bere fara alcool :D. Avem sau ma rezum doar la privit :)) ?

  @Barlog ramane varianta articolului :D

 6. Daniela Reply

  ChinO fi mandru de noi. :))

 7. Fotbal Adevarat Reply

  @Rares, ne pare rau, dar ca sa participi la aceasta campanie trebuie sa ai si varsta legala pentru a putea consuma alcool – adica minim 18.

  Totusi, suntem curiosi sa aflam cati ani ai. Vrem sa stim in cat timp te putem avea alaturi de noi pentru urmatoarele proiecte Timisoreana :D

 8. Rares Cojocaru Reply

  @Fotbal Adevarat. Peste un an sunt alaturi de voi :D :))

 9. Tudor Reply

  Eu am deja bannerul pe blog :)

 10. Rares Cojocaru Reply

  PS. Mai sus, intrebarea mea de final nu a fost bine pusa. Sorry guys :D. Ma refeream la berea fara alcool…ma gandeam ca poate avem si bere fara alcool pt soferii ce trebuie sa plece in ziua respectiva in orasele de unde vin sau pt cei ca mine. In fine… sper ca tot la fel de simpatic v-am ramas :D Cheres.

 11. Miscellaneous Reply

  If you ask me …. mie-mi place. Abia aștept 16 aprilie, Timișoara. :) Zău ! Mi se pare o chestie foarte tare, și cum sunt și cu mândria Banatului, berea etc. etc. tiiiii, e și mai fain să promovez evenimentul ! Am mai spus că nu-s o fană a fotbalului în mod deosebit, dar apreciez inițiativele faine …. mereu îmi pun întrebarea: de ce nu ?
  Într-adevăr, poate ar trebui puțină publicitate și la TV. :)

 12. Ovidiu Reply

  Hei.
  Nustiu nimic de campanie. Cuvantul asta asociat unei activitati bloggeristice mi se pare la fel de tern ca trotuarul pe 13 septembrie la sfarsit de iarna. Insa postul asta ma face sa simt. Si anume simt ca oamenii nu stiu sa aprecieze tehnologia, precum internetul, si ar folosi orice scuza ca sa isi introduca o noua invetie intr-una din cavitati. Cred ca campania asta se va bucura de un succes real, la fel cum un batran in azil e incununat cu succes cand face singur la olita si nu pe el.

 13. 'mnealui Reply

  Am renuntat. Nu te supara, dar tot un fel de nati-o tie, da-mi-o mie… si uite-asa pana ne saturam. Adica raspunde, aduna voturi, si tot de-astea daca vrei sa participi. Se putea si mai simplu.

 14. Noil Lion Reply

  Am o nelamurire. Pe langa altele, ca sa poti participa ai nevoie de puncte, cat mai multe puncte. Eu nu le pot face deoarece intrebarile zilnice ,doua au fost gresite din enunt (ex. cu cine a fost inlocuit Nae Ungureanu in finala de cupa Craiova-Steaua, din cate stiu Ungureanu nu a jucat aceasta finala), astazi apare intrebarea fara enunt. Deasemeni nu pot incarca poza de profil. Ma simt nedreptatit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.