Adi Hădean gătește, Crina Matei servește. O seară specială

Îmi era dor de tovarășu’ Adi Hădean, recunosc :) Că noi avem un stil de-a povesti așa, moroșenește, care îmi cam lipsește pe aici prin București. Da’ nu-i bai, că joi vine și ne face de mâncare :D O seară care e specială din mai multe puncte de vedere.

Adi va executa o ”o tocană câmpenească, din carne fragedă și legume, cu vin și mirozne din cele bune, de la ierburile aromatice pe care le voi pune într-însa. Lângă tocană voi pune o mămăligă fiartă-n lapte și amestecată cu brânză de burduf. O mâncare zdravănă, potrivită pentru o toamnă târzie.”. Jezăăăăs… :))

Actrița Crina Matei va aduce pe la mese aceste porții devastatoare :D, ca parte a excelentei campanii inițiată de Simona Ionescu pentru Click, Din inimă pentru copii.

Această cină specială, la care vă invit cu mare drag să veniți să ne simțim bine, va avea loc joi, 25 noiembrie, de la 19.30, la Restaurantul Riviera, bulevardul Basarabia, nr. 23 , sector 2.

O parte din încasări va ajunge la Bogdan Anton din Feteşti, un băieţel de 10 ani care mai are nevoie de 12.500 de euro, pentru o proteză bionică. Copilului îi lipsesc patru degete de la o mânuţă.

Și ca să vedeți cam cum artă după ce ne vom linge degetele joi seară… :D

Foto: Adi Hădean

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Adi Hădean gătește, Crina Matei servește. O seară specială”

  1. Pingback: Gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco… | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.