Adi Hădean gătește, Crina Matei servește. O seară specială

Îmi era dor de tovarășu’ Adi Hădean, recunosc :) Că noi avem un stil de-a povesti așa, moroșenește, care îmi cam lipsește pe aici prin București. Da’ nu-i bai, că joi vine și ne face de mâncare :D O seară care e specială din mai multe puncte de vedere.

Adi va executa o ”o tocană câmpenească, din carne fragedă și legume, cu vin și mirozne din cele bune, de la ierburile aromatice pe care le voi pune într-însa. Lângă tocană voi pune o mămăligă fiartă-n lapte și amestecată cu brânză de burduf. O mâncare zdravănă, potrivită pentru o toamnă târzie.”. Jezăăăăs… :))

Actrița Crina Matei va aduce pe la mese aceste porții devastatoare :D, ca parte a excelentei campanii inițiată de Simona Ionescu pentru Click, Din inimă pentru copii.

Această cină specială, la care vă invit cu mare drag să veniți să ne simțim bine, va avea loc joi, 25 noiembrie, de la 19.30, la Restaurantul Riviera, bulevardul Basarabia, nr. 23 , sector 2.

O parte din încasări va ajunge la Bogdan Anton din Feteşti, un băieţel de 10 ani care mai are nevoie de 12.500 de euro, pentru o proteză bionică. Copilului îi lipsesc patru degete de la o mânuţă.

Și ca să vedeți cam cum artă după ce ne vom linge degetele joi seară… :D

Foto: Adi Hădean

Un comentariu la “Adi Hădean gătește, Crina Matei servește. O seară specială

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.