21.04.2017

Adi Hădean gătește, Crina Matei servește. O seară specială

Îmi era dor de tovarășu’ Adi Hădean, recunosc :) Că noi avem un stil de-a povesti așa, moroșenește, care îmi cam lipsește pe aici prin București. Da’ nu-i bai, că joi vine și ne face de mâncare :D O seară care e specială din mai multe puncte de vedere.

Adi va executa o ”o tocană câmpenească, din carne fragedă și legume, cu vin și mirozne din cele bune, de la ierburile aromatice pe care le voi pune într-însa. Lângă tocană voi pune o mămăligă fiartă-n lapte și amestecată cu brânză de burduf. O mâncare zdravănă, potrivită pentru o toamnă târzie.”. Jezăăăăs… :))

Actrița Crina Matei va aduce pe la mese aceste porții devastatoare :D, ca parte a excelentei campanii inițiată de Simona Ionescu pentru Click, Din inimă pentru copii.

Această cină specială, la care vă invit cu mare drag să veniți să ne simțim bine, va avea loc joi, 25 noiembrie, de la 19.30, la Restaurantul Riviera, bulevardul Basarabia, nr. 23 , sector 2.

O parte din încasări va ajunge la Bogdan Anton din Feteşti, un băieţel de 10 ani care mai are nevoie de 12.500 de euro, pentru o proteză bionică. Copilului îi lipsesc patru degete de la o mânuţă.

Și ca să vedeți cam cum artă după ce ne vom linge degetele joi seară… :D

Foto: Adi Hădean

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

A venit momentul pentru bătălia finală. E nevoie de noi

Gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco…

Un comentariu

  1. miercuri, 24 noiembrie 2010, 09:34

    […] că astăzi sunt foarte bucătăros :)) După ce vă recomandam seara specială cu Adi Hădean și Crina Matei, acum vă spun despre cum am gătit io (vă țineți bine? :D) gazpaco de roșii cu ardei și […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *