Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Să curgă contractele de consultanţă, deci…

S-a adoptat votul uninominal. Dincolo de revărsarea de bine pentru ţară pe care această decizie istorică o aduce, s-a dat liber şi la contractele de consultanţă pe marketing politic. Pentru că acum orice catindat o să vrea să îşi ia campania pe cont propriu (vorba aia banii mei fac ce vreau cu ei) şi nu să mai stea la aprobarea şefului de partid sau de organizaţie care, ca orice şef, de multe ori pe vechiul sistem punea capac la aspiraţiile de înălţare politică a unora numai pentru ca ăstia să nu se înalţe mai mult decât era cazul. Chiar dacă partidul pierdea din cauza asta.

Sigur, există indubitabila variantă a contestării legii la eterna şi inefabila Curte Constituţională. Care ar putea împinge aplicarea legii înspre ciclul electoral viitor. Dar, oricum, roata s-a pus în mişcare.

Să curgă contractele de consultanţă, deci…

0 comentarii la “Să curgă contractele de consultanţă, deci…

  1. kmi Răspunde

    Asa sa te ajute Dumnezeu…sa curga…si, din partea mea, psihic de fier si optimism maxim! Spor!

  2. artistu Răspunde

    Oare? Cred ca de abia la urmatoarele alegeri vom avea asa ceva! Acum banii sunt deja dati!
    ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: