Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Pacatele mele… culinare

Tovarăşu Andrei Crivăţ, pătruns de apropeierea sărbătorilor pascale (niciodată nu mi-a plăcut cum sună sintagma asta, aşa că zău dacă ştiu de ce o folosesc…) se pune pe spovedit. Şi cum nu îi ajunge propria mărturisire îmi dă şi mie o leapşă în care trebe să vă mărturisesc păcatele mele culinare.

Da, păcătuiesc atunci când vine vorba de haleală. Şi cel mai mare păcat la care mă pot gândi şi care mă disonează cognitiv teribil este fasolea (cu costişe sau cu cârnăciori) la conservă. Nici acum nu înţeleg de ce mă apucă periodic o poftă de neostoit pentru astfel de mizerii :)) Aşa că mă reped şi îmi cumpăr 2, invariabil 2, conserve de alea, le arunc rapid într-o farfurie adâncă, invariabil adâncă, şi le halesc. Nu le dreg cu nimic, ci le mănânc aşa ca şi un tractorist aflat în pauză de masă pe un şantier din Mogadiscio :D.

Şi pentru că de prea multe ori când am primit câte o leapşă m-am sclifosit şi nu am dat-o mai departe nimănui, acum o aruncă înspre ultimele 4 persoane care m-au menţionat pe twitter, aşa cum îmi arată seesmic în momentul ăsta când scriu :D Aşa că StiatiCa, Alina Mereuta, Panfi Claudiu şi Mariuspan, aveţi o leapşă de la je :D

7 comentarii la “Pacatele mele… culinare

 1. marius Reply

  problema cu leapsa asta este ca nu ma ocup de un blog, dar gasesc unul sa ma gazduiasca :D

 2. chinezu Reply

  @marius
  pai l-ai gasit :))
  bagi aici la mine :D
  facem o premiera pe piata blogosferistica :)))))))))))))))))
  cand termini de scris da pe cristi.china pe gmail

 3. dan Reply

  Bine ales postul cu păcatele culinare ale celor ce-şi permit să păcătuiască. Baiul e că unii nu-şi permit acest lux, au devenit aşa, peste noapte, fie fundamentalişti, fie absistenţi, nici ei nu ştiu încă ce.

 4. chinezu Reply

  @dan
  morosene, nu fii asa pesimist pe acilea ca nu ne sta in caracter :D
  hai, smile, si poate bem o bere cand ajung saptamana viitoare in baia mare :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.