Pacatele mele… culinare

Tovarăşu Andrei Crivăţ, pătruns de apropeierea sărbătorilor pascale (niciodată nu mi-a plăcut cum sună sintagma asta, aşa că zău dacă ştiu de ce o folosesc…) se pune pe spovedit. Şi cum nu îi ajunge propria mărturisire îmi dă şi mie o leapşă în care trebe să vă mărturisesc păcatele mele culinare.

Da, păcătuiesc atunci când vine vorba de haleală. Şi cel mai mare păcat la care mă pot gândi şi care mă disonează cognitiv teribil este fasolea (cu costişe sau cu cârnăciori) la conservă. Nici acum nu înţeleg de ce mă apucă periodic o poftă de neostoit pentru astfel de mizerii :)) Aşa că mă reped şi îmi cumpăr 2, invariabil 2, conserve de alea, le arunc rapid într-o farfurie adâncă, invariabil adâncă, şi le halesc. Nu le dreg cu nimic, ci le mănânc aşa ca şi un tractorist aflat în pauză de masă pe un şantier din Mogadiscio :D.

Şi pentru că de prea multe ori când am primit câte o leapşă m-am sclifosit şi nu am dat-o mai departe nimănui, acum o aruncă înspre ultimele 4 persoane care m-au menţionat pe twitter, aşa cum îmi arată seesmic în momentul ăsta când scriu :D Aşa că StiatiCa, Alina Mereuta, Panfi Claudiu şi Mariuspan, aveţi o leapşă de la je :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Pacatele mele… culinare”

  1. Bine ales postul cu păcatele culinare ale celor ce-şi permit să păcătuiască. Baiul e că unii nu-şi permit acest lux, au devenit aşa, peste noapte, fie fundamentalişti, fie absistenţi, nici ei nu ştiu încă ce.

  2. Pingback: Marius Panfiloiu si pacatele lui culinare! | Ciulea's Blog

  3. Pingback: Pacatele mele… culinare | Ciulea's Blog

  4. Pingback: Public răspunsuri la o leapşă pe care tot io am dat-o » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)