NATOntălăilor!!!

Later-later edit: Evident că, chinezu fiind, deşi îl citesc zilnic şi îl mai şi citez corespunzător, Ioska nu se regăseşte în blogroll la mine. Reparăm greşeala pe loc.

Later edit: Un foto-reportaj care îmi stă în gât teribil la Ioska despre NATO şi urmările lui asupra arborilor din Bucureşti.

Sunt extrem de enervante autorităţile române la faza cu protestatarii anti-NATO care vor veni puhoi în Bucale ca să facă ce ştiu ei mai bine şi ce îi îndemnă conştiinţa. După ce că ai întors de la graniţă nişte amărăşteni care avea nişte amărâte de afişe în care ziceau ceva de genul UE NATO, acuma s-au inventat nişte patrule care să, normal, patruleze pe tot traseul oficial al delegaţiilor cu scopul unanim recunoscut de a nu mai permite măgarilor care este mâzgălirea zidurilor cu mesaje anti şi contra celui mai mare bloc militar din stratosferă.

Păi bine, măi, tolomacilor, cu NATO nu avem voie să scriem pe ziduri. Că ne ia patrula specială de aripă. Dar dacă scriu Băsescu sucks sau Geoană prostănacu’ nu este nici o problemă, n’aşa? Adică no problem să facem măscări cu ai noştri, dar dacă ne legăm de ĂIA MARI OCCIDENTALI am pus-o în fericire?

Cât de penibil putem fi?

0 comentarii la “NATOntălăilor!!!

 1. moshcalifar Reply

  Nu ne-am atins inca limitele penibilului. Putem mai mult, mult mai mult. La ideea daramarii cladirilor de pe traseul unic nu s-au gandit. Ce mishteaux.

 2. ioska Reply

  pai vreau si eu in blog-roll-ul chinezului :)

 3. chinezu Reply

  ioska:
  baaaaaaaaaaai, cata prostuuuuuuu
  io, fireste
  cum dracu de nu esti acolo??????
  call me chinezu….

 4. tiribonflax Reply

  aia nu-s copacii taiati anul trecut pe motiv de raliu? ca nu par a fi buturugi proaspete…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.