fotbaladevarat.ro – mă iertaţi dacă vă zic din nou

Ştiu, ştiu, v-am mai spus despre proiectul fotbaladevarat.ro, dar nu mă pot abţine să nu vă aduc aminte de el. Pentru că, cel puţin pentru mine, la cei 35 de anişori pe care îi posed, oportunitatea de a ajunge să joc pe teren împotriva lui sau alături de (nici nu mai are importanţă) Cârţu, Cămătaru, Bumbescu, Augustin, Tudorel Stoica, Silviu Lung şi alţii din frumoasa generaţie a fotbalului românesc este ceva de nu se poate.

Eram copil când mă uitam cu ochii mari la minunile pe care greii enumeraţi mai sus şi coechipierii lor le făceau pe teren şi visam să ajung odată aşa ca ei. Am crescut cu gândul la ei şi şi acum mă înfior de fiecare dată când văd înregistrările cu meciurile fenomenale jucate de ei.

Unii dintre voi veţi strâmba, poate, din nas spunând, pe un ton de frondă superioară, „lasă, bă, că e reclamă la Timişoreana ce se întâmplă acolo”. Aşa şi? Care e problema? Cine altcineva decât un brand comercial puternic ar putea să strângă asemenea monştri şi să ni-i aducă în teren alături de noi? Cei de la Guvern cumva? Domnu Boc între o motocositoare sau o cinzeacă la ceva târg? Sau cum? Io zic să încercăm să ne bucurăm de ce se va întâmpla şi să vedem (e greu, ştiu, dar merită) partea plină a paharului.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “fotbaladevarat.ro – mă iertaţi dacă vă zic din nou”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)