The best of Alecu meu cel drag

M-au întrebat mai mulți de ce când vorbesc despre Mara folosesc ”cea minunată” și când vorbesc despre Alecu doar ”cel drag”. Întrebarea era, de fapt, dacă nu mi se pare că ”drag” e mai puțin de impact decât ”minunată”. Nici nu are rost să răspund la așa ceva, e ca și cum aș considera că așa ceva este subiect de discuție :) Îmi iubesc copiii de (așa cum îi place Marei să spună) de ”1000 de infinite” mai mult decât infinitul însuși. Precizez, totuși, că lui Alecu îi spun ”cel drag” pentru că el are o anumită vârstă, un anumit orgoliu și nu mai merge să vorbesc despre el în public cu drăgălășenii de astea, care la Mara merg perfect. Când suntem doar noi doi, lucrurile se schimbă, dar de față cu alții Alecu meu cel drag e bărbat în toată regula, da? :D

Și pentru că am făcut un the best of Mara, vă dau mai jos și un the best of Alecu. În cazul lui, însă, o să folosesc mai mult linkuri, cu câteva explicații. Pentru că, după cum spuneam, el are o vârstă la care mă ajută mult mai mult decât am sperat vreodată :)

Alecu m-a convins să renunț la fumat. A dat dovadă de atâta maturitate și determinare când a discutat cu mine, încât am considerat că îi aduc un adevărat omagiu să mă las de fumat. Ceea ce am și făcut :)

Alecu a scris cel mai tare guest post din existența trecută și viitoare a acestui blog :)

Țin minte că Alecu meu, când m-a văzut pentru prima dată la televizor, m-a întrebat oarecum fâsticit: ”Tati, tu ești vedetă acuma?”. M-am cutremurat și i-am fixat un întreg sistem de valori printr-o lovitură dură și ireparabilă. I-am spus: ”Băi, tată, tu cum crezi că miroase căcătul unei vedete?”. După un moment de perplexitate, Alecul meu a zis doar ”aaaaaaaaaaa” și de atunci nu mai are nici o problemă cu vedete, vedetisme and shit.

Nu vă puteți imagina ce emoționat am fost când Alecu a fost reporter acreditat la un festival de film pentru copii. Și acum când scriu aceste rânduri simt acea emoție. Și o mândrie teribilă :D

Când Alecu a început să îmi dea subiecte pentru blog, mi-am dat seama nu că vremea mea a început să treacă, ci că vine vijelios vremea lui :)

Când Alecu a apărut la știri cu trupa sa de teatru, m-am bucurat teribil de bucuria lui. Cea mai frumoasă bucurie din lume :)

8 comentarii la “The best of Alecu meu cel drag

 1. Alex Reply

  lovli.

 2. DrCriss Reply

  Așchia nu sare departe de trunchi, nu? :))
  O să te ajungă și o să te întreacă :p

 3. VirtualKid Reply

  Da, asta astept si eu…. copilul meu sa ii intreaca pe toti, chiar si pe “poporul chinez”.
  Felicitari!
  Toti parintii se fac precum soseta flausata atunci cand vine vorba de copilul lor.

 4. roxy Reply

  te intrece acus:)

 5. simona ionescu Reply

  Cristi, sa nu ratati joi seara, la restaurantul Riviera, relansarea romanului politist! “Careul de dame”, adica cele mai dure si zbanghii scriitoare despre crime, vor fi acolo cu pistoale si pixuri pentru autografe. Va fi un show literar de zile mari!

 6. Anda Reply

  Ai un baietel minunat!

 7. Carina si prajitura ei
 8. Mihai Reply

  Stai sa vezi cand o pune mana pe parola de la blog sa vezi ravagiu. Tati nu o sa mai aiba loc la calculator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.