The best of Alecu meu cel drag

M-au întrebat mai mulți de ce când vorbesc despre Mara folosesc ”cea minunată” și când vorbesc despre Alecu doar ”cel drag”. Întrebarea era, de fapt, dacă nu mi se pare că ”drag” e mai puțin de impact decât ”minunată”. Nici nu are rost să răspund la așa ceva, e ca și cum aș considera că așa ceva este subiect de discuție :) Îmi iubesc copiii de (așa cum îi place Marei să spună) de ”1000 de infinite” mai mult decât infinitul însuși. Precizez, totuși, că lui Alecu îi spun ”cel drag” pentru că el are o anumită vârstă, un anumit orgoliu și nu mai merge să vorbesc despre el în public cu drăgălășenii de astea, care la Mara merg perfect. Când suntem doar noi doi, lucrurile se schimbă, dar de față cu alții Alecu meu cel drag e bărbat în toată regula, da? :D

Și pentru că am făcut un the best of Mara, vă dau mai jos și un the best of Alecu. În cazul lui, însă, o să folosesc mai mult linkuri, cu câteva explicații. Pentru că, după cum spuneam, el are o vârstă la care mă ajută mult mai mult decât am sperat vreodată :)

Alecu m-a convins să renunț la fumat. A dat dovadă de atâta maturitate și determinare când a discutat cu mine, încât am considerat că îi aduc un adevărat omagiu să mă las de fumat. Ceea ce am și făcut :)

Alecu a scris cel mai tare guest post din existența trecută și viitoare a acestui blog :)

Țin minte că Alecu meu, când m-a văzut pentru prima dată la televizor, m-a întrebat oarecum fâsticit: ”Tati, tu ești vedetă acuma?”. M-am cutremurat și i-am fixat un întreg sistem de valori printr-o lovitură dură și ireparabilă. I-am spus: ”Băi, tată, tu cum crezi că miroase căcătul unei vedete?”. După un moment de perplexitate, Alecul meu a zis doar ”aaaaaaaaaaa” și de atunci nu mai are nici o problemă cu vedete, vedetisme and shit.

Nu vă puteți imagina ce emoționat am fost când Alecu a fost reporter acreditat la un festival de film pentru copii. Și acum când scriu aceste rânduri simt acea emoție. Și o mândrie teribilă :D

Când Alecu a început să îmi dea subiecte pentru blog, mi-am dat seama nu că vremea mea a început să treacă, ci că vine vijelios vremea lui :)

Când Alecu a apărut la știri cu trupa sa de teatru, m-am bucurat teribil de bucuria lui. Cea mai frumoasă bucurie din lume :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “The best of Alecu meu cel drag”

  1. Cristi, sa nu ratati joi seara, la restaurantul Riviera, relansarea romanului politist! „Careul de dame”, adica cele mai dure si zbanghii scriitoare despre crime, vor fi acolo cu pistoale si pixuri pentru autografe. Va fi un show literar de zile mari!

  2. Pingback: Carina si prajitura ei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.