Băi, ce am ajuns… Să am emisiune preferată pe Sport.ro…

Pe Cosmin Tudoran l-am cunoscut din cauza internetului. Îl știam dinainte, că cine nu îi știe pe tâmpiții de la Cassa Loco? :)) Pe mine mă știți, doar, când e vorbă hăhăială îmi place orice tovarăș sau tovarășă :) Iar cu Cosmin e de hăhăit, frate :))

Ieri m-am întâlnit cu el la concertul Electric Fence (apropo, excelent sună trupa asta live, excelent). Și, printre două înghițituri de bere, îmi zice: Băi, io am început o emisiunpe pe Sport.ro, e duminică dimineață de la 10.30, dacă vrei să te uiți… Ok, zic io, dar mai mult să scap de el, că mă și gândeam că am mai pierdut pe unul to the dark force… :))

Așa că azi dimineață m-am uitat le emisiunea cu pricina. Și am lărgit fasolea la modul corespunzător :D Pentru că Tudoran al nostru nu numai că nu s-a dat cu dark forceul, dar a și adus ceva în plus și frumos pentru cei de la sport.ro (despre a căror mod de a prezenta sport mai bine nu discutăm în aceste clipe înălțătoare :D).

Emisiune este cretină. Că nu am cum să îi spun altfel :)) Dar în sensul bun. Mai multe nu vă spun. Că nici nu ai cum să povestești ce se întâmplă acolo :)) Dar faptul că e vorba despre fotbaliști, mecanică cuantică, lirism, manele, lacrimi și râsete ar trebui să fie ok :))

9 comentarii la “Băi, ce am ajuns… Să am emisiune preferată pe Sport.ro…

 1. Serginho Răspunde

  Totusi nu am inteles. Ne-o recomanzi sau nu? :))

 2. Iulyan Răspunde

  Am vazut si eu astazi emisiunea si chiar m-am distrat. Am strambat din nas putin la inceput cand am vazut numele emisiunii, dar la sfarsit am ramas cu zambetul pe buze. Congrats Cosmin. keep it up
  +1 Recomand :-)

 3. chinezu Răspunde

  bre, io nu recomand nimic
  sau, ma rog, recomand fix ce se intelege din ce am scris mai sus :))

 4. Gyerko Szabolcs- Laszlo Răspunde

  Si mie imi place sport.ro …..cand dau Wimbledonul, sau Mastersurile (ei zic Liga Cmpionilor la Tenis :) )

 5. Mariciu' Răspunde

  Hm.. duminică dimineaţă la ora 10:30… grea oră de trezit după o seară de sâmbătă. Dar merită aruncat un ochi, încerc să dorm cu celălalt.

 6. the_Anne-Marie Răspunde

  Na, a` naibii, cĂ amu tre să mă holbez şi eu. Şi iar ne lauzi, ha, haaa!

 7. chinezu Răspunde

  @Mariciu
  merita, bai, ca te binedispune :)

 8. mariusrusu Răspunde

  da ai înţeles că băieţii ăia de la Petrolul „dau mare randament / când se îmbracă în violet” :)
  Cosmin e bestial în emisiune!

 9. rivi Răspunde

  mai curios de atat nu ma puteai face. sper sa fiu pe frecventa duminica viitoare, sa vin cu o parere mai exacta :)) m-ai bagat in ceata detot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: