Hai că vă iau cu mine la Jazz in the City

Cât de importantă este muzica pentru mine, am scris aici, într-un post care a constituit o mare surpriză pentru multă lume și în care, recunosc, am lăsat garda jos, ceea ce nu mi se întâmplă foarte des… Dar fiecare cuvințel pe care l-am zis acolo e adevărat. Muzica a fost și este și va fi pentru mine acel ceva prin care mă definesc și prin care mă înțeleg mai bine.

Vă spun lucrurile astea pentru a înțelege mai bine de ce mă bucur foarte tare că pe 12 noiembrie voi fi prezent la un concert extraordinar: Jazz in the city. Adică, tradus așa mai pe suflet, va cânta Damian Drăghici alături de prietenii săi.

Despre Damian Drăghici ce să vă spun? Poate doar că percepția generală este că ar fi ceva cu folclorul mai cult sau ceva de genul. Dar adevărul adevărat este că Damian e ditai jazzerul, pe care dacă îl asculți o dată nu îl mai uiți.

Despre prietenii lui? Păi ce aș putea să vă spun eu Diane Schuur fără să vorbesc în plus? Sau despre Eddie Daniels fără să spun cuvinte degeaba? Sau despre Randy Porter?

Vă spun sincer că am început să mă pregătesc deja sufletește pentru un concert care va rămâne multă vreme cu mine…

Și pentru că am plăcerea (zău că nu vorbesc așa de complezență) de a fi amic cu Carmen și cu Cosmin, cei care se ocupă de acest mega-eveniment muzical, am primit onoranta propunere de a vă invita să fiți alături de mine la acest fantastic concert.Pentru că am 6 bilete pentru voi.

De aceea vă invit la… Hmmm, era să zic concurs. Dar nu pot face concurs cu așa ceva. Cum dracu să aleg eu între ăla și ăla? Pe ce criterii să fac asta? Cum aș putea eu, ființă muzicală în ADN de-a dreptul, să spun cuiva care vrea din tot sufletul să ajungă la acest concert că nu poate merge pentru că am ales pe altul? Nu pot face așa ceva. Nu mă simt în stare…

Așa că vă propun altceva. Scrieți la voi pe blog despre acest concert până pe 10 noiembrie, dați-mi de știre că ați scris (prin trackback la această postare sau prin mail la cristi.china pe gmail). Când o faceți gândiți-vă că sunt și alții care prin intermediul vostru pot auzi de concert și care vor dori neapărat să participe. Gândiți-vă că le faceți un bine celor care vă citesc :) Cei care vor scrie pe blogul lor vor intra într-o tragere la sorți, care, așa cum spunea un mare gânditor (nu spun care să nu mă credeți prea intelectual :D), este cea mai democratică alegere cu putință, pentru că toți participanții au șanse egale :)

Toți cei care vor scrie despre concert vor primi mulțumirile mele într-un post special, chiar înainte de concert. Așa mi se pare corect :)

Aveti comunicatul oficial Jazz in the City- Sala Palatului-12 noiembrie 2010- anunt de presa al evenimentului și posterul. Este important să scrieți că biletele se pot cumpăra de pe eventim.ro.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Hai că vă iau cu mine la Jazz in the City”

  1. Pingback: Jazz in the City! | Vova

  2. Pingback: Nebuloasa » Blog Archive » Damian Draghici, fratii tigani si Jazz in the City

  3. Pingback: Putin Jazz pentru fiecare dintre noi. | Fata din Port

  4. Pingback: Jazz in the City – 12 noiembrie | Gazutza Online

  5. Pingback: Jazz in the City - 12 noiembrie | Sabina Cornovac Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.