Două linkuri pe timp de grevă generală

Vă dau cele două linkuri de mai jos pentru că, în ciuda mizeriei care înseamnă România în acest moment, există viață dincolo de greva generală, există businessuri dincolo de cretinismul guvernanților, există oameni care știu că dacă nu se mișcă mai cu talent se duce dracu toată șandramaua. Și vă mai dau cele două linkuri de mai jos pentru că nu mă simt în stare să scriu despre greva generală fără să mă enervez pe scârboșii pe care tot noi i-am pus acolo sus numai pentru ca să avem la cine striga acuma.

Mai aveți câteva zile în care puteți câștiga, extrem de simplu, Laptop Acer Aspire One, set de 4 anvelope Pirelli, un salt cu parașuta :D. Sunt în juriu acolo, de aia vă și îndemn să băgați cât mai multe trăznăi, ca să mă simt și io bine :))

Afaceri online si problemele lor juridice. Dacă ați ști cu adevărat cât de varză sunteți când vine vorba de chestiuni juridice, v-ați cutremura nițel mai mult. Voi credeți că bănuiți ceva, dar de fapt sunteți și mai departe de adevăr… La seminarul cu pricina vă veți întâlni cu Bogdan, cel care cam are idee despre ce e vorba în propoziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.