Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Acuma să vă văd: cine este cel mai bun consultant politic?

26.01.2008

Mă întreabă ieri un prieten (ştiţi genul, e cel care pare că nu are nici o legătură cu subiectul, dar pune nişte întrebări care, de multe ori, te cam blochează): “auzi măi, chinezule, tu cu blogul tău pe care te dai aşa deştept, ia zi şi mie cine e cel mai bun consultant politic de pe piaţă, adică dacă vreau să candidez şi am bani căcălău la cine ar trebui să apelez?”.

Normal că reacţia mea la milisecundă a fost “mă cauţi pe mine”. Mă rog, am şi io vanităţile mele şi dacă mă joc şi io în zona asta de marketing politic cu câţiva clienţi mai mititei, mă cred, dar numai pentru câteva milisecunde, of course, un adevarat Dick Morris al spaţiului carpato-danubiano-pontic. În fine…

Acuma să vă văd. Cum eu nu vreau să fac nominalizări (mă înţelegeţi şi pe mine, invidie profesională, pe unii îi ştiu, cu unii îmi beau cafeaua etc.) vă rog respectuos şi corespunzător să îi spuneţi prietenului meu, aci pe blog la mine, care e cel mai bun consultant politic la care să mearga dacă vrea să candideze şi are căcălău de bani.

Că dacă nu, tot în portofoliul meu rămâne… :D

0 comentarii la “Acuma să vă văd: cine este cel mai bun consultant politic?

 1. teo.georgescu Reply

  Eu zic sa ia o echipa…formata din tine si Mihnea (cel cu Codex Politicus) si….pe al treilea il pastrez secret. Trebuie sa platesti bine ca sa-ti vand un astfel de pont :)

 2. Vania Reply

  Nu cunosc prea mulţi consultanţi politici, dar, din cum văd că merge politica autohtonă, cred că ori e nevoie de alţii, ori oamenii noştri politici au foarte multă personalitate (şi-i poţi consilia cum vrei, că-i tot aia)…

 3. simona ionescu Reply

  Chinezu,
  nu ne-ai spus – vrei sa castige sau sa piarda candidatul?!

 4. alharumi Reply

  Elena Udrea…?!!

 5. andrilian Reply

  Are dreptate nen-tu Georgescu, dar pe jumătate. Nu cred că ştie cineva care-i cel mai bun. Iar întrebările de genul “Cine-i cel mai bun?” rămâne o prostie la fel de mare cum e şi consultanţa.

 6. alexandru petria Reply

  Tu eşti cel mai bun, desigur.

 7. mihnea Reply

  sa moara jackie chan, daca te faci consultant politic esti cel mai tare :D

 8. diana Reply

  pai, ce mai stai, ia-i banii!!!

 9. moshu49 Reply

  Strict, conform datelor din tema pentru acasã: “vrea să candideze şi are căcălău de bani”, la nanosecundã zic: Dan Andronic! ;)

 10. Gabriela Savitsky Reply

  Nu stiu daca e consultant politic, dar eu zic ca e beton de bun: Bogdan Teodorescu.

 11. Viski Reply

  cel mai bun consultant politic: silviu brucan… asta dak il mai faci sa-ti zica ceva…:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.