Munciţi, băi jurnalişti din provincie, că oricum nu vă citează nimeni la centru…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Deci ca să nu mai fie nici o nelămurire. Asta dacă, prin absurdul citării surselor în presa noastră românească, interesează pe cineva. Primii care au dat ştirea cu bătrânica cu pensia de 3 lei se numesc www.emaramures.ro. După care a început tăvălugul cu absolut fireasca uitare a celor care au scos iniţial pe piaţă subiectul.

Şi apropo de subiectul cu pensia de 3 lei. Iată cum ne spune Camelia Spătaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului, cum nu a ţinut-o Realitatea TV cu vorba în gură.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ROBeiPHlgiU]

Via Monitoring Media.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Munciţi, băi jurnalişti din provincie, că oricum nu vă citează nimeni la centru…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)