29.04.2017

Tăricene, cu aşa liberali ai toate şansele să construieşti comunismul

Domnul din imaginea de mai jos se numeşte Teodor Atansiu. Îl ştiţi. Pe la Armată, pe la AVAS, în funcţii dă aştea mişto. Şi omu candidează prin Alba. Şi ca un adevărat liberal care este şi care împinge liberalismul până la furtul riguros de imagine, imaginea altora, Atansiu cu pricina şi-a făcut afişul de mai jos.

Bun, dincolo de ridicolul execuţiei de marketing politic, să sesizăm cu voma liberală în gârgălotă un minor aspect la un reprezentant al unei guvernări atât de mari: bătrâneii din poză habar nu au avut că o să fie primadone într-un afiş electoral al lui musiu Atanasiu. Pentru că poza fusese făcută la o întâlnire cu pensionarii care nu avea, creadea naivii bătrânei din poză, nici o treabă cu politica.

Dar cum măreţului staff al şi mai măreţului Atanasiu i-a plăcut cum duios dădeau pensionarii în poză a zis pac cu ei în afiş. Ceeee, nu şi-au dat acordul? Ceeeee, unii sunt chiar supăraţi că prietenii lor fac mişto de ei că sunt liberali acuma cu afişul respectiv? Ceeeee, comentează în loc să se simtă onoraţi că sunt alături de Marele Atanasiu? Pensionarii naibii… Adică le mărim pensiile şi ei măcar atât nu pot să facă pentru liberali…

atanasiu

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Europarlamentari unguri care ne fac de căcat cu o inocenţă de şi mai de căcat

Dacă stafful de campanie e imbecil, în ultimă instanţă şi candidatul e imbecil

Niciun comentariu încă

 1. marți, 4 noiembrie 2008, 12:16

  Şi care e Atanasiu dintre bătrâneii de mai sus? :-D

  Răspunde
 2. marți, 4 noiembrie 2008, 13:49

  deci pentru toti pensioanarii din .ro atentie mareeeee! … deci cresc. deci Romania prospera odata cu prosperitatea mosilor de-au construit ce se vede …

  Răspunde
 3. marți, 4 noiembrie 2008, 15:10

  Ca cum vine treaba bre?
  Nu liberalii si cu PSD-ul ne-a bagat ceva in pensie bre?
  Vrei sa spui ca noi nu iubeste la ei?
  N-ai vazut pozele in care ne pupam in fund unii pe altii. Sa vezi mata buierule ca la orgia asta nu am avut profesori, ca de-atuncea alearga ei prin jurul casei, dar nu le dam drumul la bairamul pe banul public nici de-ai dracu’.

  Răspunde
 4. marți, 4 noiembrie 2008, 21:33

  poza este de o calitate EXECRABILA din punct de vedere al impactului vizual..

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *