Zice Alecu: Cea ma frumoasă zi de naștere ever!

Ieri a fost ziua lui Alecu meu cel drag :) A împlinit 11 ani! Cum suntem tot familionul în concediu în Tenerife, am rezervat această zi pentru Loro Parque. Și a meritat. Vă dați seama că mi-a plăcut și mie, buhai bătrân ce îs, d-apoi copiilor :)) Pun mai jos niște poze, greu alese din cardul full pe care l-am executat acolo :)) E un fel de grădină zoologică și botanică la un loc, cu showuri cu delfini, orici, foci, papagali, totul într-o organizare impecabilă. Sloganul lor este ”El must de Canaris” și să știți că așa și este :)

Seara am ieșit să căutăm la întâmplare un restaurant din Los Cristianos, aproape de unde stăm. Am oprit inițial la un fel de bar, unde aveau televizor, căci tocmai ce se juca Spania cu Portugalia și am zis că nu se face să pierd un asemenea meci. Dar cum piticilor mei nu prea le convenea atmosfera de acolo, am pornit din nou în căutare. Și am găsit un foarte simpatic restaurant mititel, de câteva mese și doar cu un ospătar și o doamnă la bucătărie (cred că erau soț și soție, patroni) unde am prins, totuși, finalul meciului :D Am mâncat acolo o nebunie de fructe de mare cu orez și nu știu ce sosuri de și acuma când scriu mi se face o poftă teribilă…

Imediat după ce s-a terminat meciul, Spania câștigând cu 1-0 și mergând în sferturi, pe străzile micului orășel a început nebunia. Ca la noi: steaguri multe, mașini claxonând, alea alea. Corecție: ca la noi când aveam după ce ieși în stradă… :) Am profitat de ocazie pentru a-l scoate pe Alecu în stradă să îi arăt, chipurile, cum se distrează lumea după câștigarea unui meci, timp în care Adina i-a rugat pe cei de la restaurant să improvizeze ceva ca să marcăm ziua de naștere a lui Alecu. Ceea ce oamenii au făcut într-un mod cât se poate de simpatic, ceea ce a adăugat și mai multă savoare momentului: cum nu aveau lumânări de astea de birthday, au cioplit ei dintr-o altă lumânare una și au plantat-o în desertul (excepțional) pe care ni l-au adus. Doamna de la bucătărie a ieșit până în fața restaurantului, vezi Doamne să vadă și ea nebunia din stradă, dar de fapt venise să stingă lumina ca să poată aduce domnul ”tortul” lui Alecu :) A fost foarte frumos și emoționant :D

Așa a zis Alecu ieri, că a fost cea mai frumoasă zi de naștere ever! Iar noi, eu, Adina și minunata Mara ne-am bucurat alături de el :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Zice Alecu: Cea ma frumoasă zi de naștere ever!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.