Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Zice Alecu: Cea ma frumoasă zi de naștere ever!

Ieri a fost ziua lui Alecu meu cel drag :) A împlinit 11 ani! Cum suntem tot familionul în concediu în Tenerife, am rezervat această zi pentru Loro Parque. Și a meritat. Vă dați seama că mi-a plăcut și mie, buhai bătrân ce îs, d-apoi copiilor :)) Pun mai jos niște poze, greu alese din cardul full pe care l-am executat acolo :)) E un fel de grădină zoologică și botanică la un loc, cu showuri cu delfini, orici, foci, papagali, totul într-o organizare impecabilă. Sloganul lor este ”El must de Canaris” și să știți că așa și este :)

Seara am ieșit să căutăm la întâmplare un restaurant din Los Cristianos, aproape de unde stăm. Am oprit inițial la un fel de bar, unde aveau televizor, căci tocmai ce se juca Spania cu Portugalia și am zis că nu se face să pierd un asemenea meci. Dar cum piticilor mei nu prea le convenea atmosfera de acolo, am pornit din nou în căutare. Și am găsit un foarte simpatic restaurant mititel, de câteva mese și doar cu un ospătar și o doamnă la bucătărie (cred că erau soț și soție, patroni) unde am prins, totuși, finalul meciului :D Am mâncat acolo o nebunie de fructe de mare cu orez și nu știu ce sosuri de și acuma când scriu mi se face o poftă teribilă…

Imediat după ce s-a terminat meciul, Spania câștigând cu 1-0 și mergând în sferturi, pe străzile micului orășel a început nebunia. Ca la noi: steaguri multe, mașini claxonând, alea alea. Corecție: ca la noi când aveam după ce ieși în stradă… :) Am profitat de ocazie pentru a-l scoate pe Alecu în stradă să îi arăt, chipurile, cum se distrează lumea după câștigarea unui meci, timp în care Adina i-a rugat pe cei de la restaurant să improvizeze ceva ca să marcăm ziua de naștere a lui Alecu. Ceea ce oamenii au făcut într-un mod cât se poate de simpatic, ceea ce a adăugat și mai multă savoare momentului: cum nu aveau lumânări de astea de birthday, au cioplit ei dintr-o altă lumânare una și au plantat-o în desertul (excepțional) pe care ni l-au adus. Doamna de la bucătărie a ieșit până în fața restaurantului, vezi Doamne să vadă și ea nebunia din stradă, dar de fapt venise să stingă lumina ca să poată aduce domnul ”tortul” lui Alecu :) A fost foarte frumos și emoționant :D

Așa a zis Alecu ieri, că a fost cea mai frumoasă zi de naștere ever! Iar noi, eu, Adina și minunata Mara ne-am bucurat alături de el :)

13 comentarii la “Zice Alecu: Cea ma frumoasă zi de naștere ever!

 1. Simona Reply

  LA MULTI ANI ALECUUUUU!

 2. A.Dragos Reply

  Vizitand asa locuri e de inteles ca a fost cea mai frumoasa zi de nastere.. :)

  La multi ani Alecu !

 3. Mihai Pintilie Reply

  Da, tata, bravo! Sa le oferi o viata frumoasa!

 4. Sorin Grumazescu Reply

  La multi ani si sa fie sanatos! Si voi alaturi de el. :)

 5. Florea Cristian Reply

  La multi ani Alecu!

 6. Claudia Reply

  Intr-adevar cea mai frumoasa zi de nastere … La multi ani , Alecu !

 7. toto Reply

  La multi ani Alecu…. sa iti traiasca si sa fie sanatos. zile deastea de nastere sa tot ai :)

 8. Tandrei Reply

  La multi ani Alecu!

 9. Manole Reply

  Ehehe, sa-ti traiasca Chinezutule!!! La multi ani,. Alecu! :)

 10. Radu Chira Reply

  cat de fain! La multi ani la Alecu

 11. Malina Reply

  La muuulti ani :)!

 12. zmenta Reply

  La Multi Ani si multa sanatate !!!

 13. Stefy Reply

  La multi ani…>:D<

  Ah..delfini…:X:X:X:X:X:X Ii ador :X:X:X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.