De pe margine chiţibuşând despre farafastâcurile campaniei

27.11.2007

Update: Firesc, fiind, orice s-ar spune, un om al dialogului, socio-Dâncu îmi răspunde la el pe blog:

Vasile Dâncu  spunea…

Ptr CHINEZU

E chiar asa de greu sa citesti un text fara sa-l interpretezi in functie de parearea ta despre om? Gandeste-te ca este o parere scrisa de un anonim, fixarea fiecarui autor intr-o tipologie sau un stereotip bruiaza interpretarea. Eu citesc cu atentie ce scrii, de multe ori imi place , si fac abstractie de povestirile altora blogeri chinezu si pasiunile lui politice. Imi pare rau ca te enervez dar este dreptul meu de a a crede macar ca raman acelesi in toate ipostazele (trecatoare) ale existentei mele. Poate ca ideea unei dentitati de imprumut nu este rea, totusi. O sa ma gandesc la si la asta!

Cu prietenie

un om din Cluj

Unii au înţeles că am io personal ceva cu Vasile Dâncu. Nici gând, dragilor, nici gând. Pe sociologul, analistul, intelectualul, consultantul Dâncu îl apreciez corespunzător. Faţă de omul politic Dâncu am io ceva rezerve. Pe care, aşa cum trebuie, mi le ţin în rezerva personală.

Problema cu Dâncu, în umila mea chinezească părere, e că încă nu s-a decis ce vrea să facă şi să fie. Om politic sau analist? Lider de partid sau şef de firmă? Pentru că ajungi să nu ştii dacă vorbeşte socio-Dâncu sau demisionaru-din-funcţia-de-vicepreşedinte-PSD Dâncu. Şi asta e chiar enervat.

Ilustrativă pentru această “disonanţă cognitivă” (sau ceva de jenul) e şi postarea de pe blogul lui. Foarte pertinentă pentru un analist. Inoportună, ca să zic aşa să nu se supere iar, pentru un politician.

0 comentarii la “De pe margine chiţibuşând despre farafastâcurile campaniei

 1. darius f Reply

  Cred ca iarasi ai dreptate. Si eu aveam niste sentimente contrare fata de domnia sa si nu stiam de unde vin.

 2. chinezu Reply

  darius f:
  sa nu imi zici ca vin de la mine :D
  ca le am io pe ale mele destule
  nu vreau sa te contrariez si pe tine…
  aoleooooooo dar ce glume proaste fac in zi de marti :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.