30.04.2017

Un tânăr blogger pe care pariez: Dragoş Asaftei

Scriam în urmă cu ceva vreme că sunt fan de bloggerii tineri. Şi nu numai că îmi menţin ce am zis, dar văd din ce în ce mai multe dovezi care să îmi susţină această părere.

Să îl luăm, de exemplu, pe Dragoş Asaftei. Cu care m-am intersectat prima dată când l-am invitat să publice pe sportlocal.ro fotografiile extraordinare pe care le făcea la evenimentele sportive de pe la el din judeţ. Apoi l-am pus sub „supraveghere”, ca să zic aşa :)) Şi am avut permanent confirmarea că e unul din tinerii pe care eu pariez.

Dragoş a lansat de curând un ebook – Ghid fotografic. La care încă nici măcar nu m-am uitat, deşi l-am descărcat. Dar, după cum spuneam, în cazul lui mă duc pe încredere, căci ştiu că nu prea are cum să mă dezamăgească :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ce caută blogul ăsta pe 2465 în Zelist?

Apropo de frigul de afară

4 comentarii

 1. luni, 17 mai 2010, 11:27

  Wow, iti multumesc pentru aprecieri Cristi ! :) Sunt tare fericit ca am reusit sa lansez acest EBook , abia astept acum sa dau drumul si volumului al doilea, probabil dupa 4 luni. :)

  Răspunde
 2. joi, 20 mai 2010, 19:51

  Asa e, fotografiile sunt exceptionale :)

  Răspunde
 3. vineri, 4 iunie 2010, 23:04

  […] ghiduri fotografice ideale pentru un început în domeniul fotografiei ! Mulţumesc Zoso, Criserb, Chinezu, Alex Dima, Marius Moga, V.Nelu şi Pyrro pentru promovarea micii cărţi […]

  Răspunde
 4. joi, 30 septembrie 2010, 22:59

  […] frumos Chinezu, Criserb, Marius Moga, Alex Dima, Zoso (mulţumiri şi scuzele de rigoare), V.Nelu, Pyrro, […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *