And voila câștigătorii invitațiilor la WordCamp România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

După cum anunțam cu ceva vreme în urmă, am pus la bătaie 3 invitații la WordCamp România (un eveniment la care Bogumil sper sa nu vina fara vreo 2 sticle de Burgas 63 :D).

Criteriile după care am ales câștigătorii sunt totalmente subiective, așa că nu a fost tare greu să aleg dintre cei peste 20 de doritori (nu a fost greu pe dracu…, dar nu mai ziceți la nimeni…). Știu că, așa cum se întâmplă cu orice alegere de acest fel, unii din cei care nu vă regăsiți pe lista scurtă de mai jos o să ziceți că am ceva cu voi, că cei aleși sunt pe pile și alea, alea. Cum știu că ar fi degeaba să vă explic că nu e așa, mai bine mă abțin :) Dar vă rog să mă credeți că vă mulțumesc sincer că ați participat la acest concurs :)

Așadar, câștigătorii celor 3 invitații sunt needitat, Ionuț și Turistu. Să fiți iubiți și ne vedem la WordCamp :)

PS Dacă vreunul din cei trei de mai sus nu puteți ajunge la eveniment, dați rapid de știre să dau invitația altcuiva. Merci.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “And voila câștigătorii invitațiilor la WordCamp România”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)