De ce mi-am pus banner cu Roblogfest pe chinezu

Pentru că, am spus-o mereu şi mereu, sunt adeptul ordonării sau măcar a încercărilor de ordonare a acestui haos frumos numit blogosferă. Sigur că e greu să faci acest lucru, dar simplu gest de a încerca are frumuseţea sa aparte :)

Deci, cu toate greşelile sau contestările din partea unora sau altora ale Roblogfest, eu susţin această iniţiativă. Tocmai de aceea mi-am pus bannerul pe blog.

Nu ştiu cine m-a înscris în competiţie. Şi nici măcar nu contează. Important e să votaţi câţi mai mulţi ce bloguri vă plac pe acolo.

Personal aş vrea să nu mă votaţi pe mine, ci să vă uitaţi la bloguri mai tinere care vă plac, ale unor oameni care au mai multă nevoie de recunoaştere şi pentru care acest lucru ar conta mult mai mult. Pe mine mă ştiţi deja, cu bunele şi cu relele mele. Sunt, altfel spus şi exagerând niţel, „fumat” :) De aia zic, prieteneşte, că nu ar fi rău să vină şi vremea altora…

6 comentarii la “De ce mi-am pus banner cu Roblogfest pe chinezu

 1. jenu Răspunde

  … poi tu nu erai ala naspa de la teve? tzaranu ala de ardeal cu accentu de cacat? cum sa te voteze latura`mi damboviteana pe tine mai chinezaurule? :)

 2. Pavel Răspunde

  Bre, sunt unul din contestatri. De ce? Pentru ca au scos catedoria blogurilor personale. Cica sa il inscriu la cele mai populare, dar oare un blog de muzica nu poa sa fie cel mai popular? Ba da. Sper ca la anu’ sa intre din nou si aceasta categorie pentru ca inca nu a murit blogul personal.

 3. Anticalofilul Răspunde

  da bre, sa ma voteze pe mine daca nu au pe cine :)

 4. Neamtu' Răspunde

  Laudabila initiativa, pe bune. Mi se pare normal ca cei cunoscuti sa lase si pe altii sa iasa in fata, totusi. Asa se descopera si alte bloguri bune, chiar daca ‘creste concurenta’ in blogosfera :D

 5. Darius Răspunde

  Vaaaaai… cata modestie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: