De ce mi-am pus banner cu Roblogfest pe chinezu

Pentru că, am spus-o mereu şi mereu, sunt adeptul ordonării sau măcar a încercărilor de ordonare a acestui haos frumos numit blogosferă. Sigur că e greu să faci acest lucru, dar simplu gest de a încerca are frumuseţea sa aparte :)

Deci, cu toate greşelile sau contestările din partea unora sau altora ale Roblogfest, eu susţin această iniţiativă. Tocmai de aceea mi-am pus bannerul pe blog.

Nu ştiu cine m-a înscris în competiţie. Şi nici măcar nu contează. Important e să votaţi câţi mai mulţi ce bloguri vă plac pe acolo.

Personal aş vrea să nu mă votaţi pe mine, ci să vă uitaţi la bloguri mai tinere care vă plac, ale unor oameni care au mai multă nevoie de recunoaştere şi pentru care acest lucru ar conta mult mai mult. Pe mine mă ştiţi deja, cu bunele şi cu relele mele. Sunt, altfel spus şi exagerând niţel, „fumat” :) De aia zic, prieteneşte, că nu ar fi rău să vină şi vremea altora…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “De ce mi-am pus banner cu Roblogfest pe chinezu”

  1. Bre, sunt unul din contestatri. De ce? Pentru ca au scos catedoria blogurilor personale. Cica sa il inscriu la cele mai populare, dar oare un blog de muzica nu poa sa fie cel mai popular? Ba da. Sper ca la anu’ sa intre din nou si aceasta categorie pentru ca inca nu a murit blogul personal.

  2. Laudabila initiativa, pe bune. Mi se pare normal ca cei cunoscuti sa lase si pe altii sa iasa in fata, totusi. Asa se descopera si alte bloguri bune, chiar daca ‘creste concurenta’ in blogosfera :D

  3. Pingback: 7 motive pentru care suntem numărul unu în ZeList « Cei trei prieteni care sunt (plus un administrator care este)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)