Fac şi io pe prostu’. Producţie exclusivă marca TVR

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

05.02.2008

Drept pentru care vă întreb, cu toată falsa candoare de care mă simt în stare şi încercând temeinic să nu mă pufnească râsul, care e faza de e aşa o mare bătălie pentru postul de şef la Ştirile TVR?

Că bani să te dea afară dintr-o schemă la un mogul mai puţin de stat şi mai mult privat nu sunt. Cazul lui Bogdan Ficeac care se bucură de nişte subsidii subsidiare substanţiale ca şi consilier al lui Dan Voiculescu. Poate că omu vrea să vadă şi el cum e cu comenzile “action” şi “stop” de la butoanele televiziunii publice.

Că în afară că te ia toată lumea în bărci şi să te acuze că ştirea despre el e mai puţin colorată decât ştirea despre celălalt, notorietatea pe care o câştigi din poziţia asta nu te ajută decisiv să salţi în carieră. Cazul lui Sorin Bejan, pe vremuri amploaiat la trustul Antenelor, acum pierdut în eter la TV România de Mâine. Poate el ar fi bun, că are un background de dreaptă credinţă ortodoxă, care, teoretic, nu e degrabă trimiţătoare în păcat mediatic.

Că în afară să zică lumea că “normal, e fata lui Sassu, de aia face de astea” nu ştiu ce mare şmecherie faci să te agiţi să fii mare şef, când eşti oricum mare şef pe lângă marele şef. Cazul Murei Frânculescu, actuala consilieră editorială a şăfului Alexandru Sassu şi, evident, nici o surpriză aici, fostă pe vremuri om de nădejde în trustul Intact al mogulului care a năucit dintr-o lovitură dosariada din România.

Deci care e şpilul, vă întreb, reuşind să îmi menţin falsa candoare şi, cu eforturi majore, să nu schiţez o grimasă a râs?

Şi să nu îmi spuneţi că toţi cei trei candidaţi de mai sus au fost sau sunt legaţi de Voiculescu şi că azi comisia super-para-specială le-a respinsa candidaturile. Că astea le ştiu deja…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Fac şi io pe prostu’. Producţie exclusivă marca TVR”

  1. Cu mentiunea ca nu ma pasioneaza ce sef la stiri isi angajeaza Sasha, fiindca tin la rigoare, Ficeac nu mai e de cand haul consilierul lui Vociulescu, iar Mura a plecat cu scandal din Antena. In rest, urmaresc detasat cum contesta “apolitica” Rodica un concurs pe care cica ea si cu oamenii ei l-ar fi castigat inainte pe bune :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)