Acum ar fi un moment excelent pentru generozitatea ta

Închipuiește-ți că ai un copil, lumina ochilor tăi. Și că ai reușit, cu toate că e grea viața asta, să îl înscrii la cursuri de dans, care îi plac nespus de mult și care îi aduc o mare bucurie. Mai închipuiește-ți, apoi, că trupa de dans a copilului tău câștigă o preselecție pentru a merge la un turneu în San Remo, o ocazie fabuloasă pentru copilul tău. Și mai închipuiește-ți că aici începe o adevărată dramă, pentru că tu ca părinte vrei din tot sufletul să îl ajuți să plece, dar, din nefericire, nu ai bani, nu ai destui bani pentru a plăti participarea și cazarea acolo. Și te simți, ca părinte, îngrozitor…

Îmi cer scuze că scriu lucruri atât de neplăcute, dar este ceea ce se întâmplă în realitate. Pentru că acum când scriu rândurile astea chiar există părinți cu o mare durere în suflet pentru că nu au destui bani ca să își trimită minunații copii din trupa de dans Dance World la Festivalul International GEF 2010 din San Remo.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=W6x9BT1chqQ]

Ar fi păcat să se rateze o asemenea șansă, așa că unii din părinți, împreună cu mai mult decât inimoșii de la Teatrul Masca, au hotărât să organizeze un spectacol pentru a strânge banii necesari deplasării. Spectacolul va avea loc duminică,11 aprilie, de la ora 16.30, în amfiteatrul în aer liber al Teatrului Masca de pe Bd. Uverturii nr. 70-72.

Costul unui bilet este de 25 de lei. Dar daca nu puteți ajunge la spectacol, ați putea face o donație pentru ca acești copii să ajungă la San Remo. Cei care doneaza trebuie sa doneze multiplu de 25 RON iar la explicatii pe OP la banca sau la platile online, sa se scrie : ” Bilete spectacol ”

Contul apartinand SC Sport World SRL ( scoala de dans Dance World ), pentru donatii : RO65 RNCB 0145 0884 3960 0001, deschis la BCR Giurgiu.

PS. Felicitări Claudiu Ciobanu pentru implicarea în organizarea acestui eveniment. Chapeau!

6 comentarii la “Acum ar fi un moment excelent pentru generozitatea ta

 1. Stefan Murgeanu Reply

  eu am luat 2 belete :)

 2. Claudiu Ciobanu Reply

  Multumesc Cristi pentru sprijin

 3. gabriela Reply

  Nu stiu de cate cuvinte as avea nevoie pentru a va multumi pentru minunatele cuvinte pe care le-ati scris despre acesti copii minunati si despre spectacolul pe care il pregatesc. Intradevar, orice copil din lumea aceasta merita sa isi urmeze visul iar cand oameni ca dumneavoastra se implica asa cum ati facut-o , inseamna ca Dumnezeu este alaturi de ei si vor reusi.
  Nu pot decat sa va doresc din tot sufletul sa vi se raspunda in viata, in cele mai dificile momente, cu tot atata caldura si daruire cata ati oferit acum.

 4. Veni, vidi, vici « eclaudiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.