Pită de casă cu untură și pastă de jumări + Spumă de ciocolată

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

V-am mai spus că miercuri şi joi Adi Hădean e în Bucureşti şi ne găteşte. Miercuri, 16 Decembrie la Casa Latină, Sos. Panduri 71, ora 20:oo şi joi, 17 Decembrie la Casa Latină, str. Traian nr.2, ora 20:oo.

Mai sunt niscaiva locuri pe care le puteţi  procura de la Ela Pastia, PR &marketing manager Casa Latină, 0733 104 178.

Prețul unui bilet: 49.9 ron lei. În schimbul unui bilet veți primi meniul complet al serii pentru care aţi făcut rezervare. Comenzile de la bar nu sunt incluse în acest preţ.

Şi pentru că deja am început să salivez corespunzător, vă dau mai jos doar meniurile celor două zile, căci, fireşte mă voi îmbuiba din hădenismele cu pricina în ambele zile. Ceea ce vă doresc şi vouă :)

Miercuri
– Pită de casă cu untură și pastă de jumări (untură făcută în casă din grăsime topită la foc mic, aromată cu chimen și boia)
+ Slană cu salată de ceapă roșie
+ Pălincă de Maramureş
+ Gulyas „the real deal”-carne de vițel, de porc, fasole boabe, gălușcuțe, ardei copţi
+ Mălai dulce, desert rustic din Lendovciois

Joi
– Crostini cu mozzarella, roșii, spanac și parmezan
+ Cotlet copt cu gutui
+ Spumă de ciocolată cu mascarpone și frișcă

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

19 thoughts on “Pită de casă cu untură și pastă de jumări + Spumă de ciocolată”

  1. Îți dai seama că joi la emisiune o să trebuiască să îl înlocuiesc eu pe Hădean? Și asta numai pentru că a mers să vă îndoape pe voi în Sfântul Post al Christmasului?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)