Am făcut succes cu #motiune pe twitter

Da, eu am creat ieri htagul #motiune pe twitter. Zic asta pentru a răspunde şi aici, pe blog, celor care mă tot întreabă de ieri încoace „tu ai fost, băi bulan?” şi care au ţinut să mă felicite pentru geniala ideea pe care am avut-o.

Căci #motiune a făcut mare succes ieri pe twitter. Pe mine m-a pierdut imediat după ce s-a votat moţiunea, aia adevărată, în Parlament, când htagul sărise de 1200 de twitturi.

Buuuun. Am făcut succes pe dracu! Sau, mă rog, faptul că #motiune a prins atât de bine pe twitter dovedeşte cât de slabi suntem, da, cât de slabi suntem noi toţi, cei care încercăm să facem din onlineul românesc un bici care să pocnească.

De ce spun asta, că suntem slabi? Păi ia de aci:

Am intrat pe twitter pe la 10.30, când abia începuseră discuţiile în Parlament. Am băgat un twitt cu htagul #motiune, încrezător fiind că cineva (că doar avem atâţia care fac succese deosebite pe net) sigur crease respectivul htag. Din părţi, evident… Nu era nimic.

Păi unde sunteţi, băi consultanţi politici care vă ocupaţi de comunicarea online? Unde sunteţi, băi bloggeri politici, care v-aţi făcut un renume din asta? Un htag ca ăsta, la un moment istoric, fiind prima moţiune de cenzură post-decembristă ce avea şanse să treacă, trebuia creat şi întreţinut cu multă vreme înainte. Şi mai zicem că nu suntem slabi…

M-a întristat teribil că am făcut succes ieri pe twitter cu #motiune. Pentru că nu e normal să faci succes aşa, de-ampulea, pe nişte găuri imense lăsate de cei ce, teoretic, sunt nişte minunaţi…

PS. Asta cu făcutul de succes mi se pare cea mai hidoasă mostră de furculition din ultima perioadă.

9 comentarii la “Am făcut succes cu #motiune pe twitter

 1. Ruben Răspunde

  ce-i ăla furculiton?

 2. idaho Răspunde

  Ai atât de multă dreptate! „Facem succes” sună ca ” facem caca”

 3. fcb Răspunde

  si cu tot succesul ce l-am facut n-am ajuns in trending topics… pentru c-am fost prea putini si prea dezinteresati

 4. Radu Răspunde

  Am observat ca in ultima vreme toata lumea e ocupata de brandingul personal prin facerea asta de succes…din ce in ce mai putini oameni care fac ceva fara sa se gandeasca asa de mult la facem succes

 5. eftimie Răspunde

  Măcar a ajuns în trending topics?

  P.S. Nu toti bloggerii politici sunt răi, Mihnea de la Codexpoliticus s-a implicat. Dealtfel de-acolo am aflat şi eu de subiect.

 6. Andrei Răspunde

  Man, mai iesi si tu din casa. Ce asa mare kkt cu mac ai facut ieri? Ti-a dat cineva un premiu pentru asta? Ti-a iesit vreun ban?

  Iesi un pic din casa, uita-te in oglinda si vezi daca mai ai viata in plm mea.

 7. chinezu Răspunde

  @Ruben
  o sa iti spun mai pe indelete la berile alea de care tot vorbim :D

  @eftimie
  deci lasa-ma cu mihnea, da?
  ca il bat mereu la poker :))))))))))

  @Andrei
  ca esti nesimtit nu e treaba mea
  da’ cand mai guitzi pe aici, vezi si tu macar sa fii citit macar 27% din ce am scris
  stai linistit ca am o viata mult mai frumoasa decat a ta
  cu toata plt aia cata e

 8. Marius Răspunde

  Nu ma intreba cum am ajuns pe blogul asta ca nu stiu. Da’ am ramas cu gura cascata cand am citit asta cu „am facut succes pe twitter cu nu stiu ce blabla de tag blabla”. WTF omule… tu mai iesi din casa? Inca mai stai pe mIRC si te bucuri cand „faci succes” pe un canal si ti se mareste accesul? Cati ani ai? 12?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: