24.05.2017

De ce m-am băgat în juriu la concursul ăsta

Ce am zis în titlul nu întrebare, ci precizare, de unde, fireşte, lipsa semnului întrebător :D O precizare pe care o consider dacă nu necesară, apoi măcar fair.

Habar nu am ce mi-a căşunat pe merităcitit.ro, de am, după cum aţi putut observa de ceva vreme, şi butonul lor la fiecare articol :)) Nu ştiu aproape nimic despre el, despre cei care sunt în spatele proiectului, dar nici nu mă interesează foarte tare, zău. E de ajuns că proiectul mi s-a părut simpatic, aşa că am zis că merită să îi sprijin după măruntele mele posibilităţi 2.0 :)

De aceea am şi acceptat să fiu în juriul concursului pe care îl organizează. Tot pe ideea de hai să îi mai sprijin un pic :) Pe zero lei şi zero bani, fireşte, căci tocmai ăsta e şpilul când faci ceva de suflet :)

Unii vor strâmba din nas şi vor zice, băi, da’ ce cheap e chinezu ăsta că se bagă la concursuri de astea cu premii ciudate şi mici. Alţii vor zice, băi, ce se bagă în seamă chinezu ăsta peste tot, doar, doar mai convinge pe cineva să îi mai dea câte un click.

Dar ştiu că cei mai mulţi dintre voi mă vor vedea şi de data asta exact aşa cum mă ştiţi, adică un buhai bătrân care are un suflet cam prea mare ca să îl ţină numai pentru el :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Astăzi lansez „Chinezu te face! De 125×125”

Doamnele și internetul (nu îmi place să zic femei :D)

3 comentarii

 1. vineri, 8 octombrie 2010, 09:41

  Iti multumim ca ne sprijini si ca participi gratis pentru ca, sincer, nu am fi avut bani pentru juriu, fiind inca un proiect mic, cu resurse limitate.

  Răspunde
 2. vineri, 8 octombrie 2010, 12:11

  […] am acceptat cu bucurie sa o ajut, cu multa simpatie si respect pentru ea si pentru ceilalti jurati: Chinezu si Marius Ghilezan. Si pentru ca imi plac la nebunie concursurile online (stia si Alex asta […]

  Răspunde
 3. sâmbătă, 9 octombrie 2010, 18:45

  Chinezu, adica vrei sa zici ca pot repara partial pe Costica scriind un text despre ce important e el in familia noastra? Adica o sa castige cine scrie mai frumos?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *