Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

De ce m-am băgat în juriu la concursul ăsta

Ce am zis în titlul nu întrebare, ci precizare, de unde, fireşte, lipsa semnului întrebător :D O precizare pe care o consider dacă nu necesară, apoi măcar fair.

Habar nu am ce mi-a căşunat pe merităcitit.ro, de am, după cum aţi putut observa de ceva vreme, şi butonul lor la fiecare articol :)) Nu ştiu aproape nimic despre el, despre cei care sunt în spatele proiectului, dar nici nu mă interesează foarte tare, zău. E de ajuns că proiectul mi s-a părut simpatic, aşa că am zis că merită să îi sprijin după măruntele mele posibilităţi 2.0 :)

De aceea am şi acceptat să fiu în juriul concursului pe care îl organizează. Tot pe ideea de hai să îi mai sprijin un pic :) Pe zero lei şi zero bani, fireşte, căci tocmai ăsta e şpilul când faci ceva de suflet :)

Unii vor strâmba din nas şi vor zice, băi, da’ ce cheap e chinezu ăsta că se bagă la concursuri de astea cu premii ciudate şi mici. Alţii vor zice, băi, ce se bagă în seamă chinezu ăsta peste tot, doar, doar mai convinge pe cineva să îi mai dea câte un click.

Dar ştiu că cei mai mulţi dintre voi mă vor vedea şi de data asta exact aşa cum mă ştiţi, adică un buhai bătrân care are un suflet cam prea mare ca să îl ţină numai pentru el :)

3 comentarii la “De ce m-am băgat în juriu la concursul ăsta

  1. Alex Răspunde

    Iti multumim ca ne sprijini si ca participi gratis pentru ca, sincer, nu am fi avut bani pentru juriu, fiind inca un proiect mic, cu resurse limitate.

  2. Concurs Merita Citit
  3. Ada Răspunde

    Chinezu, adica vrei sa zici ca pot repara partial pe Costica scriind un text despre ce important e el in familia noastra? Adica o sa castige cine scrie mai frumos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.