De s-a dus Băsescu singur singurel în Siria?

Singur, adică nu a luat şi el acolo nişte miniştri, nişte profesori universitari care le au cu gazul şi cu petrolul, pe Gina Pistol, măcar, să se perfecţioneze în datul şi redatul din buric, pe fiica Elena să vadă şi ea ce înseamnă să aibă un preşedinte bani, nu ca sărăntocul de taă-său.

Deci, de ce s-a dus Băsescu singur singurel în Siria?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “De s-a dus Băsescu singur singurel în Siria?”

 1. REGIMUL BASESCU, UMBRELA PENTRU TERORISTII ISLAMICI
Scandalul ICR este o farsa fara precedent. Sa pus pe piciore un scenariu care creiaza impresia unei dezbateri democratice.Senatul intervine pentru a da validitate nemultumirii majoritatii intelectualitatii fata de clanul Patapievici.Dar toata vanjzoleala este mentinuta la suprafata, pentru a nu pune in pericol un sistem abuziv si corupt. Cand valurile devin mai periculoase pentru vasul prezidential, “serviciile” intevin in forta pantru a linistii apele. Linstea este atat de adanca ,incat nimeni nu indraznesre, nici macar in soapta, sa atinga problemele reale a scandalului ICR. Media este pentru moment tinuta in frau, dar adevarul nu va putea ascuns multa vreme
  Dar cand scandalul expozitiei ICR,de la New York intra in atentia editorialului de la statiunea tv AL-JAZEERA si incepe sa faca deliciul mediei arabe, un urias scandal international, se intrevede la orizont.
  Conspiratia tacerii incearca sa acopere urmatoarele;
Expozitia “Freedom for Lazy people’” nu a fost o expozitie romaneasca ci una araba.Autorul delirului antisemit se numeste OMAR MARWAN AMBAKI, nascut in Bagdad., Este cetatean irakian si are legaturi cu cercurile iraniene. (Artistii romani au fost numai decorul si diversiunea) Ca raspuns si revansa pentru caricatirile despre Mohamed dint-un ziar danez,care au pus pe foc intreaga lume araba, Teheranul a organizat o uriasa competitie de cartoonuri antisemite.Aceste cartoonuri nu numai neaga holocaustul ci instiga la un nou genocid impotriva poporului evreu. (1100 participanti, 67 tari, premiu1 de 24000$ a fost acordat unui artist din Romania)
Blasfemiile cele mai oribile, au fost prezentate intr-o expozitie intens mediatizata de propaganda islamica .Nu mica a fost surpriza mea cand am observat in albumul comemorativ, lucrari aproape similare,atat ca subiect cat si stilistica cu lucrarile din expozitia din NewYork. Concluzia uluitoare este ca ideologia plina de ura a unor mullahi a fost tranferata de la Teheran la New York via Bucuresti.
  Scandalul I CR abia acum incepe.
Expozitia islamica care a avut loc la ICR ,New York este o bomba propagandistica care aluat autoritatile prin surprindere.Ele incep sa puna cartile inpreuna si raspunsul va fi pe masura.Prima victima colaterala
este regimul de la Bucuresti care a devenit constient sau nu partenerul teroristilor.
ROBERT HORVATH New York

 2. EGIMUL BASESCU, UMBRELA PENTRU TERORISTII ISLAMICI
  Scandalul ICR este o farsa fara precedent
  Dar cand scandalul expozitiei ICR,de la New York intra in atentia editorialului de la statiunea tv AL-JAZEERA si incepe sa faca deliciul mediei arabe, un urias scandal international, se intrevede la orizont. Conspiratia tacerii incearca sa acopere urmatoarele;
Expozitia “Freedom for Lazy people’” nu a fost o expozitie romaneasca ci una araba.Autorul delirului antisemit se numeste OMAR MARWAN AMBAKI, nascut in Bagdad., Este cetatean irakian si are legaturi cu cercurile iraniene. (Artistii romani au fost numai decorul si diversiunea)
  Ca raspuns si revansa pentru caricatirile despre Mohamed dint-un ziar danez,care au pus pe foc intreaga lume araba, Teheranul a organizat o uriasa competitie de cartoonuri antisemite
  .Nu mica a fost surpriza mea cand am observat in albumul comemorativ, lucrari aproape similare,atat ca subiect cat si stilistica cu lucrarile din expozitia din NewYork. Concluzia uluitoare este ca ideologia plina de ura a unor mullahi a fost tranferata de la Teheran la New York via Bucuresti.
  Expozitia islamica care a avut loc la ICR ,New York este o bomba propagandistica care aluat autoritatile prin surprindere.Ele incep sa puna cartile inpreuna si raspunsul va fi pe masura.Prima victima colaterala
este regimul de la Bucuresti care a devenit constient sau nu partenerul teroristilor.


 3. robert horvath usa

  BASESCU LA GUANTANAMO
  Siria a fost plasata de catre noi americanii la inceputul razboiului impotriva terorismului, pe celebra „Axa a Raului”,care mai cuprindea Coreea de Nord si Iranul.Pe plan militar Damascul e mana in mana cu Moscova.In zona porturilor siriene de la Mediterana, unde sunt ancorate nave militare rusesti au fost amplasate rachetelor S-300PMU-2 si Iskender.
Vizita lui Basescu vine vine la trei ani si jumatate de la asasinarea in Beirut a premierului libanez Rafik Hariri, atentat care ar fi fost organizat de catre serviciile siriene.Syria has also provided training, weapons, safe haven, and logistical support to both leftist and Islamist Palestinian hard-liners. Syria allows several regional terrorist organizations—such as Hamas, Palestinian Islamic Jihad, and Popular Front for the Liberation of Palestine-General Command—to have external headquarters in Damascus, according to the State Department.Syria does have weapons of mass destruction. and the ballistic missiles to deliver them, according to U.S.defense and intelligence reports. Syria has an active chemical weapons program, including significant reserves of the deadly nerve agent sarin. Its research programs are trying to develop even more toxic nerve agents. It also has a biological weapons program, United States had accused Syria of letting militants supporting the Iraqi insurgency to easily pass through its border De la Damasc la Teheran nu e decât un pas în planul relaţiilor internaţionale.. Pentru comunitarea romana americana, cei care sponsorizeaza terorismul sunt teroristi. BASESCU LA GUANTANAMO Robert Horvath New York
  P.S. SUA si Marea Britanie Solicita Masuri in Cazul Hariri
   23 octombrie: SUA si Marea Britanie au marit presiunile asupra Siriei, declarand ca o proba detinuta de ONU care o implica in asasinarea fostului premier libanez Rafik al-Hariri este „foarte grava”, iar comunitatea internationala trebuie sa actioneze. Washington-ul incearca deja sa convoace o intalnire la nivel inalt a Consiliului de Securitate, in vederea analizarii unui raspuns privind ancheta care a condus la suspectarea implicarii unor oficiali sirieni in atacul din februarie care l-a ucis pe Hariri si alte 20 de persoane.

 4. Nene Horvathe,schimba si matale placa,deja suntem plictisiti.matale esti baiat inteligent,da’ cainta ne si noua altceva,ca pe asta il stim!!!:))))CE face Pista baci???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.