21.07.2017

Clipul meu preferat in această campanie penibilă

Via realitatea.net.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Scoaterea din blogroll, pedeapsa supremă…

Doamne, ce copii minunati am…

11 comentarii

 1. luni, 9 noiembrie 2009, 12:53

  […] This post was mentioned on Twitter by chinezu, chinezu. chinezu said: Clipul meu preferat in această campanie penibilă http://sp2.ro/018696 […]

  Răspunde
 2. luni, 9 noiembrie 2009, 13:16

  Deci suntem la iesirea din Foeni? :-)

  Răspunde
 3. luni, 9 noiembrie 2009, 13:37

  sau intrarea … totul tine de perspectiva! :)

  Răspunde
 4. ionel margarit
  luni, 9 noiembrie 2009, 13:49

  Susţinătorul liderului PSD Mircea Geoană, Cozmin Guşă, le-a cerut sprijin americanilor pentru a împiedica o fraudare a alegerilor prezidenţiale din România de Traian Băsescu.

  Guşă a declarat că s-a întâlnit, la Washington, cu o serie de oficiali americani cărora le-a semnalat acest pericol şi care erau deja informaţi şi în legătură cu demersul ONG-urilor legat de fraudarea alegerilor de Traian Băsescu, prin organizarea paralelă a referendumului. Cozmin Guşă spune că a avut, timp de patru zile, întâlniri oficiale cu directorul pentru afaceri est-europene şi strategice la Consiliul Naţional de Securitate al Casei Albe, William Schlickenmayer, congresmanul Gary L. Ackerman, vicepreşedinte al Comisiei de politică externă din Congresul SUA, directorul pentru afaceri europene la Departamentul de Stat, Douglas R. Kramer, şi cu reprezentanţi din Comitetul Helsinki, National Democratic Institute şi International Republican Institute.

  „La fel ca şi în 2004, eu am reclamat posibilitatea fraudării, în mod public. De această dată, am preferat, în plus, să-i avertizez pe partenerii strategici ai României, respectiv Statele Unite ale Americii, de probabilitatea unei fraude puse la cale de Traian Băsescu, pentru că o fraudare a alegerilor în 2009 poate avea efecte dramatice. Dacă situaţia economică gravă cu care se va confrunta România în 2010 va fi dublată de o criză politică rezultată în urma unor alegeri fraudate şi, bineînţeles, contestate, asta va fi practic echivalentul unui cocteil Molotov nu doar pentru România, ci şi pentru NATO, respectiv SUA, care sunt prezente cu baze militare în România. Deşi sunt susţinător al lui Mircea Geoană, demersul pe care l-am făcut în SUA este un demers care foloseşte tuturor candidaţilor pentru că alegerile corecte şi transparente îi servesc nu numai lui Mircea Geoană, ci şi lui Crin Antonescu, Corneliu Vadin Tudor sau Sorin Oprescu”, a declarat Guşă. El a explicat că demersul său a fost determinat şi de schimbarea bruscă a lui Dan Nica din fruntea Ministerului de Interne după ce acesta a avertizat despre posibilitatea fraudării. Guşă a spus că dacă va începe o criză politică după alegeri, „România se va transforma într-un Afganistan în interiorul NATO”, explicând că o contestare a rezultatului scrutinului ar prelungi cu alte câteva luni, în mod grav, provizoratul guvernamental şi politic.

  Răspunde
 5. luni, 9 noiembrie 2009, 17:48

  Da, fain clipul. Pacat ca e din emisiunea lui Tatulici pe care nu-l pot suferi.

  Răspunde
 6. luni, 9 noiembrie 2009, 19:04

  Trece aceasta campanie electorala fara sa intelegem nimic din ea, din intentiile reale ale candidatilor si, mai ales, despre motivele reale pentru ar trebui sa-i votam sau sa-i trimitem acasa.

  Pe niciun ecran nu am vazut vreo discutie profesionista, aplicata, cu programele candidatilor in fata. Cei care clapane fara incetare, moderatori si invitati, nici nu le-au citit, macar in diagonala si, Doamne!, cate intrebari zac acolo nepuse. Marile intrebari ale acestei campanii raman nepuse… http://gandeste.org/politica/100-bruiaj-si-manipulare/7326

  Stalin: Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile(…)

  Răspunde
 7. luni, 9 noiembrie 2009, 19:29
 8. luni, 9 noiembrie 2009, 19:32

  Concluyia este ca daca iti doresti Romania asta trebuie sa te duci la vot, daca nu atunci poti emigra.

  Răspunde
 9. luni, 9 noiembrie 2009, 20:03

  @Alex Mazilu
  doamne ce porcarie de clip asta a lui geoana…

  Răspunde
 10. luni, 9 noiembrie 2009, 20:10

  o da … sunt rau :D) rai

  Răspunde
 11. danut din epoca de aur :))
  luni, 9 noiembrie 2009, 21:12

  bah la asta ne pricepem cel mai bine! filmuletul e criminal:))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *