11 comentarii la “Clipul meu preferat in această campanie penibilă

 1. Alexandru Marin Reply

  Deci suntem la iesirea din Foeni? :-)

 2. Ionut Reply

  sau intrarea … totul tine de perspectiva! :)

 3. ionel margarit Reply

  Susţinătorul liderului PSD Mircea Geoană, Cozmin Guşă, le-a cerut sprijin americanilor pentru a împiedica o fraudare a alegerilor prezidenţiale din România de Traian Băsescu.

  Guşă a declarat că s-a întâlnit, la Washington, cu o serie de oficiali americani cărora le-a semnalat acest pericol şi care erau deja informaţi şi în legătură cu demersul ONG-urilor legat de fraudarea alegerilor de Traian Băsescu, prin organizarea paralelă a referendumului. Cozmin Guşă spune că a avut, timp de patru zile, întâlniri oficiale cu directorul pentru afaceri est-europene şi strategice la Consiliul Naţional de Securitate al Casei Albe, William Schlickenmayer, congresmanul Gary L. Ackerman, vicepreşedinte al Comisiei de politică externă din Congresul SUA, directorul pentru afaceri europene la Departamentul de Stat, Douglas R. Kramer, şi cu reprezentanţi din Comitetul Helsinki, National Democratic Institute şi International Republican Institute.

  “La fel ca şi în 2004, eu am reclamat posibilitatea fraudării, în mod public. De această dată, am preferat, în plus, să-i avertizez pe partenerii strategici ai României, respectiv Statele Unite ale Americii, de probabilitatea unei fraude puse la cale de Traian Băsescu, pentru că o fraudare a alegerilor în 2009 poate avea efecte dramatice. Dacă situaţia economică gravă cu care se va confrunta România în 2010 va fi dublată de o criză politică rezultată în urma unor alegeri fraudate şi, bineînţeles, contestate, asta va fi practic echivalentul unui cocteil Molotov nu doar pentru România, ci şi pentru NATO, respectiv SUA, care sunt prezente cu baze militare în România. Deşi sunt susţinător al lui Mircea Geoană, demersul pe care l-am făcut în SUA este un demers care foloseşte tuturor candidaţilor pentru că alegerile corecte şi transparente îi servesc nu numai lui Mircea Geoană, ci şi lui Crin Antonescu, Corneliu Vadin Tudor sau Sorin Oprescu”, a declarat Guşă. El a explicat că demersul său a fost determinat şi de schimbarea bruscă a lui Dan Nica din fruntea Ministerului de Interne după ce acesta a avertizat despre posibilitatea fraudării. Guşă a spus că dacă va începe o criză politică după alegeri, “România se va transforma într-un Afganistan în interiorul NATO”, explicând că o contestare a rezultatului scrutinului ar prelungi cu alte câteva luni, în mod grav, provizoratul guvernamental şi politic.

 4. medusa Reply

  Da, fain clipul. Pacat ca e din emisiunea lui Tatulici pe care nu-l pot suferi.

 5. che guevara Reply

  Trece aceasta campanie electorala fara sa intelegem nimic din ea, din intentiile reale ale candidatilor si, mai ales, despre motivele reale pentru ar trebui sa-i votam sau sa-i trimitem acasa.

  Pe niciun ecran nu am vazut vreo discutie profesionista, aplicata, cu programele candidatilor in fata. Cei care clapane fara incetare, moderatori si invitati, nici nu le-au citit, macar in diagonala si, Doamne!, cate intrebari zac acolo nepuse. Marile intrebari ale acestei campanii raman nepuse… http://gandeste.org/politica/100-bruiaj-si-manipulare/7326

  Stalin: Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile(…)

 6. Alex Mazilu Reply
 7. razvanserbu Reply

  Concluyia este ca daca iti doresti Romania asta trebuie sa te duci la vot, daca nu atunci poti emigra.

 8. chinezu Reply

  @Alex Mazilu
  doamne ce porcarie de clip asta a lui geoana…

 9. Piticu21 Reply

  o da … sunt rau :D) rai

 10. danut din epoca de aur :)) Reply

  bah la asta ne pricepem cel mai bine! filmuletul e criminal:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.