Echipa Bloggerilor are alergător la triathlon!

Ieri, pe ceas de seară, am desemnat alergătorul Echipei Bloggerilor pentru competiția Triathlon Challenge de la Mamaia. El este Grabriel Solomon și ne-a cam lăsat cu gura căscată de cât de frumos și de speedy gonzales aleargă :)) Felicitări, Gabi, și să faci o figură frumoasă acolo :D

Juriul a fost format din subsemnatul, firește :D, tovarășu căpitan de echipă Vlad Dulea și Bogdan Antohe, unul din organizatorii ditai competiției de la Mamaia. Bun, e drept ca numai Vlad a cronometrat timpii, dar no, ce să faci, când ești căpitan măcar atâta să faci pentru echipă… :)))))))

Mulțumim mult și felicitări cu maxim respect celor care au mai participat la preselecția de aseară, Claudia Sofron, Valentin Bosioc, și Oana. De asemenea îmi cer scuze tuturor celor din țară care ar fi vrut să participe, dar timpul fiind foarte scurt și chestiunile logistice mai complicate, nu am reușit să ne organizăm. Dar promitem că pentru ediția de anul viitor o să fim pregătiți 100% :D

Apropo de triathlon. Chirurgul stomatolog care mă repară pe mine va participa și el la Triathlon Challenge. La proba olimpică. Ca să vezi cum se leagă lucrurile de frumos :)

4 comentarii la “Echipa Bloggerilor are alergător la triathlon!

 1. Florea Cristian Reply

  De curiozitate, ce timp a scos? :D

  Apropo, se pare ca s-a amanat plecarea in cantonament pentru 14 Septembrie. Cred ca as fi putut participa si eu la preselectie, dar tarziu m-au mai anuntat de schimbare.

 2. Valy Reply

  A scos foarte bine: ) Chiar o sa faca o figura frumoasa … Una peste alta felicitari pentru organizare/implicare si la mai multe!

 3. Mihai Pintilie Reply

  Bravo, felicitari! Sa faceti o figura frumoasa in concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.