21.07.2017

Ambasada Canadei i-a pus în braţe lui Felix Tătaru contractul cu Roşia Montana

Destul de ciudat ce ne spune Felix Tătaru. Că Ambasada Canadei a făcut lobby masiv pe lângă Felix ca să preia contractul cu Roşia Montana Gold Corporation.

Două chestiuni întrebătoare:

1. E corect ca Felix Tătaru să dea din casă detalii despre lobbyul Ambasadei Canadei, punând-o într-o postură destul de penibilă de comisionar al unor afacerişti controversaţi?

2. Credeţi că Ambasada Canadei ar fi insistat atât pe lângă Felix Tătaru dacă Felix Tătaru nu ar fi fost considerat de către canadieni apropiat de Traian Băsescu şi prin intermediul căruia considerau că pot urgenta afacerea Roşia Montana?

Încă ceva. Nu am absolut nimic cu Felix Tătaru. Nu îl cunosc personal. Dar apreciez foarte mult munca de creaţie a agenţiei sale. Cât despre scandalurile în care este implicat, nu e mare şmecherie. Asta înseamnă că GMP este un mare jucător pe piaţă şi că stârneşte invidii şi jocuri şi concursuri.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Turcescu taie facturi către Felix Tătaru

Ai zice că Băsescu guvernează ţara cu PSD…

Niciun comentariu încă

  1. joi, 6 martie 2008, 13:27

    Nu e ceva bun pt Romania, e ceva bun pt bosii din Romania, firmele implicate, oamenii car mulg vaca numita Rosia Montana, daca aveam cap o exploatam noi fain frumos si era ceva…zona e superba, orice puteam face din ea…e ipocritic sa vii sa spui ca e bine pt Romania, e pt bine tine tata, nimanui nu-i pasa de Romania

    Răspunde
  2. vineri, 7 martie 2008, 10:40

    Andrei, tu chiar crezi în ceea ce ai spus?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *