Ambasada Canadei i-a pus în braţe lui Felix Tătaru contractul cu Roşia Montana

06.03.2008

Destul de ciudat ce ne spune Felix Tătaru. Că Ambasada Canadei a făcut lobby masiv pe lângă Felix ca să preia contractul cu Roşia Montana Gold Corporation.

Două chestiuni întrebătoare:

1. E corect ca Felix Tătaru să dea din casă detalii despre lobbyul Ambasadei Canadei, punând-o într-o postură destul de penibilă de comisionar al unor afacerişti controversaţi?

2. Credeţi că Ambasada Canadei ar fi insistat atât pe lângă Felix Tătaru dacă Felix Tătaru nu ar fi fost considerat de către canadieni apropiat de Traian Băsescu şi prin intermediul căruia considerau că pot urgenta afacerea Roşia Montana?

Încă ceva. Nu am absolut nimic cu Felix Tătaru. Nu îl cunosc personal. Dar apreciez foarte mult munca de creaţie a agenţiei sale. Cât despre scandalurile în care este implicat, nu e mare şmecherie. Asta înseamnă că GMP este un mare jucător pe piaţă şi că stârneşte invidii şi jocuri şi concursuri.

0 comentarii la “Ambasada Canadei i-a pus în braţe lui Felix Tătaru contractul cu Roşia Montana

  1. Andrei Monciu Reply

    Nu e ceva bun pt Romania, e ceva bun pt bosii din Romania, firmele implicate, oamenii car mulg vaca numita Rosia Montana, daca aveam cap o exploatam noi fain frumos si era ceva…zona e superba, orice puteam face din ea…e ipocritic sa vii sa spui ca e bine pt Romania, e pt bine tine tata, nimanui nu-i pasa de Romania

  2. DeMaio Reply

    Andrei, tu chiar crezi în ceea ce ai spus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.