23.07.2017

Am îmbătrânit io sau ce dracu?

Da, ok, accept ca nu întineresc pe zi ce trece, ba chiar dimpotrivă. Dar nici nu mă pot considera un dinozaur încă. Numai că există niște manifestări moderne ale spiritului uman în intrinsicitatea lui care mă fac, cel puțin, să ridic sprânceana. Cum ar fi pantalonii ăștia cu curul lăsat pe care i-am văzut și la băieți și la fete. Serios, acuma, așa ceva e modă? Sau doar o atitudine de frondă vestimentară? Nici măcar urâți nu mi se par pantalonii ăștia, ci de-a dreptul ridicoli, zău…

Pe de altă parte, revenind la capitolul ”fost-ai, bade”, îmi aduc aminte de echipamentul meu format din pantaloni de blugi rupți și scriși și cu ținte și de geaca de blugi, la fel de ruptă și la fel de cu ținte, pe spatele căruia trona un craniu de ăla rânjit :D Probabil că cei care atunci aveau vârsta mea de acum se uitau la mine cam cum mă uit eu la ăștia cu pantalonii cu curul lăsat :))

Life goes on, deci, cum ar spune patagonezul…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ce motiv ai avea să renunți la blog?

Cât costă cel mai scump blog din România?

14 comentarii

 1. joi, 8 iulie 2010, 08:47

  Sunt îngrozitoooooooori! Nici ca pijama nu i-aş purta :))

  Răspunde
 2. joi, 8 iulie 2010, 08:50

  De fiecare data cand vad pe cineva ca poarta pantaloni d’astia, imi vine sa opresc persoana respectiva si sa o intreb „Ia zi… te-ai c…t pe tine?”. Asta-i impresia pe care mi-o lasa…

  Răspunde
 3. joi, 8 iulie 2010, 08:52

  Dragă domnule, erau la modă cândva. Ia aruncă o privire aici http://www.youtube.com/watch?v=b9nptjUs9FM . O ascultam aseara pe mtv.

  Răspunde
 4. joi, 8 iulie 2010, 08:55

  Cred ca e o variatie a pantalonilor bufanti din epoca Mc Hammer. Oricum se spune ca moda e ciclica si odata la 20 de ani se intoarce. Uita-te si la fete cum poarta acum jeansi stransi pe picior, exact ca in anii ’90.

  Răspunde
 5. joi, 8 iulie 2010, 08:55

  Nu cred ca erau la moda, insa existau. :)

  Răspunde
 6. joi, 8 iulie 2010, 08:56

  Nu m-as aventura sa spun ca ma pricep la moda si nici ca o inteleg. Asa cum spuneai si tu ca au fost momente in care purtai tinte si cranii pe geci, asa am avut si eu, iar prin aceeasi logica as spune ca le inteleg si pe fetele care poarta asemenea pantaloni. Baieti, n-am vazut, dar mi s-ar parea chiar ridicol. Si ca tot tre sa fiu carcotas am vazut pantaloni d-astia purtati numai de fete ce aveau maxim 1,65 si picioare scurte. Impresia estetica: zero! :)

  Răspunde
 7. joi, 8 iulie 2010, 09:29

  Trebuie sa recunosti insa ca tenesi fac toti banii. :D

  Răspunde
 8. joi, 8 iulie 2010, 10:05

  *tenisii, bre.

  Răspunde
 9. joi, 8 iulie 2010, 10:40

  io am admis ca imbatranesc si ca s-ar putea sa imi scape unele subtilitati ale modei
  dar nu ma pot abtine sa nu consider absolut ridicol aspectul pantalonilor astia :))
  retrograd mai sunt :D

  @nina
  io zic constant tenesi :D imi place tare cum suna :))

  Răspunde
 10. joi, 8 iulie 2010, 12:35

  Mie mi se pare ca sunt de la islamisti :)) Nu as purta asa ceva niciodata, dar m-ar distra sa vad pe cineva pe strada imbracat asa :D

  Răspunde
 11. joi, 8 iulie 2010, 12:48

  Hai, bre, „beţe-n fund” ce sunteţi, că-i apăr eu. N-am purtat niciodată cranii pe mine, dar pe cuvânt că nu mă deranjează nimic la pantalonii ăştia. Ce se petrecu, frate, cu „nu contează cât de lung am părul” pe care îl cântarăţi odată? :))

  Serios vorbind acuma: măcar să fie asta cea mai gravă dintre toate problemele tineretului de azi.
  Cele bune :)

  Răspunde
 12. joi, 8 iulie 2010, 13:59

  La câți se cacă pe ei (la figurat, la propriu…) le trebuie si ceva-n care sa tina produsul… … …
  Si cica daca-i clatesti cu Ciocolino sau cum se cheama raspandesc parfum o luna… … …
  Aferim!

  Răspunde
 13. joi, 8 iulie 2010, 15:01

  Mie imi plac :D si am o pereche, dar nu inteleg baietii care ii poarta…mnah…cel putin modelele de fete is ok si la fete mai zici ca merge…dar la baieti…Cred ca moda a pornit de la faptul ca multi isi purtau pantalonii cu talia pana la naiba…si acolo iti iesea dosul in toata splendoarea…dar la astia nu ma deranjeaza nimic, atata timp cat nu vad dosuri excrecabile la vedere…

  ps: astia din poza totusi is cam exagerati…
  pps: omg dar tenisii :X :X :X :X omgg

  Răspunde
 14. vineri, 9 iulie 2010, 11:05

  Nu cred că ţine de vîrstă, mai mult ţine de estetic. Nu vrem nici în ruptul capului să înţelegem că hainele trebuie să ne avantajeze, să ne ascundă defecte şi să scoată în evidenţă formele mişto din dotare. Dar aş vrea să fii atent că există un segment foarte mic de „utilizatori” de aşa ceva, deci nu este o boală generalizată. De obicei, prinşi în capcana acestor „căcălăi”, cum îmi place să-i numesc, sînt tinerii fiţoşi, cu aere, cei care frecventează cluburile pentru a se menţine într-un top numai de ei ştiut. Fetiţi care merg foarte des la sală şi solar, „piţi” cum le zicem noi, fete care arată foarte bine numai cu tona de machiaj strălucitor dar care, spre uimirea publicului simt nevoia să-şi strice acest machiaj cu o pereche de căcălăi atîrnaţi pe fund. Deci să nu disperăm, „fetiţi pipiţi” nu sînt o ameninţare reală pentru muritorii de rînd, sînt doar o băşină urît mirositoare dar… trecătoare! :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *