Dacă ar trebui să cuceriți SUA, cam cum ați proceda?

Interesantă faza asta cu americanismul sau antiamericănismul. Mie îmi pare că ambele variante extreme își trag seva (frumoasă expresie, cam de la clasa a IV-a :D) dintr-un fel de admirație genuină în primul caz și perversă în al doilea. Oricât de tâmpiți i-am crede pe americani, nu putem să nu îi respectăm, măcar în acele clipe când îi urâm la maximum :))

Am făcut această introducere semidoctă pentru a vă invita să cuceriți SUA. Mai precis New Yorkul :D Și dacă nu vă simțiți în stare să duceți un asemenea război, puteți ataca un pic Londra, într-un raid de un weekend, și dacă nici asta nu vă face să vă curga adrenalina, atunci vă rămâne varianta unui atac fulger în fiecare zi asupra următoarelor ținte: Roma, Milano, Venetia, Viena, Istanbul, Budapesta.

Hai că e mișto campania asta, că tocmai de aia am acceptat să o susțin :D Sper din tot sufletul ca măcar unul din cei care îmi fac onoarea să mă citească zi de zi să câștige ce o fi de câștigat pe acolo :D

Am și o rugăminte pentru voi. V-am mai spus că aleg campaniile în care mă implic gândindu-mă foarte mult și la voi. Adică, în mintea mea, io consider că dacă nu vă iese și vouă ceva din campanii de astea (ca să o spun pe românește, fără fofârleală :D), atunci nu văd care e gheșeftul. Plus că, oricât de gigi durii ne credem noi ăștia din social media, chiar suntem la începutul începutului. Moment în care vă plasez, cu respect, rugămintea: vă rog să spuneți cum apreciați campania asta. Pentru că așa mai învăț și io ce vă place, dacă vă place, ce nu vă place, dacă nu vă place, mai învață și clientul cum să facă pe viitor campanii, mai învață și agenția care a gândit și implementat campania (dap, știu că asta vă place :D) și, de ce nu, punându-vă anumite întrebări, învățați și voi :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Dacă ar trebui să cuceriți SUA, cam cum ați proceda?”

  1. E putin mai interesanta dar in mintea mea e ceva de genul. Tot ce inseamna marketing si advertising inseamna ca….cineva vrea sa-ti vanda un produs. Restul e spectacol. Apreciez reclama/campania in sine atat timp cat sunt constient ca aceasta nu prea are cum sa infulenteze efectiv produsul.

  2. în seara asta aş declara război americanior şi mâine dimineaţă aş abandona. ar veni americanii, ne-ar cuceri, am fi provincie de-a lor (poate un stat şi drept urmare USA ar fi şi ţara noastră), după care în prima săptămână am invada restul USA. simplu!

  3. :* (MUAH!) Multumesc mult pentru articolul asta, chinezu! Avand in vedere ca luna asta imi programez zborul la Berlin, o excursie gratuita pana la New York si-napoi nu mi-ar prinde rau deloc! >:D<

    Foarte buna campania pentru oamenii care-si cauta zboruri in aceasta perioada (mai ales ca se apropie Craciunul si esti tentat sa faci o rezervare de pe un site care-ti ofera un bonus), sunt curioasa sa vad daca a facut buzz pe Facebook si Twitter. Oricum, cu tine in frunce, sansele sa fie un succes sunt maxime :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.