În atenția domnului Bogdan Theodor Olteanu

Stimate domnule Olteanu,
Băi, BTO,

Am luat act cu mare bucurie de faptul că băimărenii mei i-au bătut din nou pe steliștii tăi. Și vorbim aici de rugby, da? Adică sportul ăla care a conspirat să ne cunoaștem și să ne tachinăm așa cum o facem cum fac eu acuma.

Binevoiesc să recunosc faptul că, atunci când nu țin cu băimărenii mei, sunt clar stelist, ceea ce știu că nu îți îndulcește amăreala înfrângerii, dar nici nu ți-o acrește, ce să mai…

Cum oricum mi-ești foarte simpatic, am zis să fac și eu un gest frumos, dar nu pentru tine, că ar fi fost cam deplasat, ci pentru unul din clienții în a cărui promovare te-ai implicat ca să, cum ar veni, facă o figură frumoasă.

De aceea, prezent fiind la lansarea unde mi-am făcut poză cu Cristi Chivu, i-am luat și un autograf pentru sportlocal.ro căpitanului naționalei. Pe care l-am rugat, numai și numai din respect pentru tine (bun, recunosc, să te și îndatorez puțin…), să bage autograful chiar sub sigla clientului tău, ceea ce a și făcut, după cum poți vedea mai jos.

Este că îți sunt și eu, la rândul meu, tare simpatic? :D

PS. Cred că ai observat, cu ochiu tău fin de stelist, chiar dacă înlăcrimat acum, după înfrângere, că am fost foarte creativ cu postarea asta, cu literele de început de paragraf. Pe ce mail să îți trimit CV-ul? :))))))))))

5 comentarii la “În atenția domnului Bogdan Theodor Olteanu

 1. Baimareanul Răspunde

  Chiar eram curios sa stiu cu cine ai tinut simbata. Imi pare bine sa aflu ca „partea intunecata” n-a pus inca stapinire pe tine.

 2. chinezu Răspunde

  @Baimareanul
  termina, bai, nici in gluma sa nu mai zici asa ceva… :)

 3. BTO Răspunde

  Haha.
  Nu, astazi nu esti chiar cel mai simpatic.

 4. chinezu Răspunde

  @BTO
  o love you tooooooo :))))))))))))))

 5. Marius Matache Răspunde

  @BTO lasa ca il prindem noi, stelistii, odata si odata la inghesuiala, sa vezi gramada ordonata ce iese din el :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: