21.07.2017

Intregi suntem la cap, bai bloggeri?

Haideti sa va dau ceva din bucataria mea interna, despre cum functionez io ca un chinezu ce ma aflu. De obicei sunt un tip foarte de treaba, mai tot timpul cu gura pana la urechi si intr-o armonie teribila cu toti si toate. Dar in momentul cand intri in zona mea de confort, indiferent cum, reactionez extrem de dur (reminiscente din trecutul meu de derbedeu de gashca). Izbucnesc teribil, dupa care ma linistesc foarte repede si redevin acelasi tip foarte de treaba.

Asa s-a intamplat si cu Mos Califar, cand l-am scos din blogroll. Caci m-a luat cu niste texte de alea pe twitter, cum ca ma roaga „inca amical” sa il scot din blogroll, ca, vezi doamne, nu i-am actualizat linkul si ca asta o fac intentionat. Bleahhh…

Bai Traiane, esti lovit cu pucul? Ce sa am io cu tine, baaaai? In afara de a-mi fi pe plac cam 87% din ce bagi la tine acolo? In fine, te-am luat ca subiect de post nu pentru ca meriti, ci pentru imi servesti in acest moment ca material didactic pentru prove my point. Plata in bere :D

Evident ca Mos Califar reintra in blogroll la mine. Pentru simplul motiv ca nu e dupa el. Si ca, fiind un blogger care se respecta foarte tare, mi se rupe intrinsec de vrutul sau nevrutul celor pe care ii intromisionez in blogroll.

Si aici vin la chestiunea in titlu. Explicati-mi si mie, voi cei care stiti categoric mai bine, care e faza cu blogrollul, de se nasc atat de mari ambitii de astea prostesti, if you ask me, cu scosul si bagatul din/in blogroll? Cum dracu de s-a ajuns ca niste oameni, credeam io, intregi la cap, sa dea in mintea copiilor si sa se sanctioneze retziproka cu scoaterea din blogroll si sa anunte oficial, oficios si ofticos lucrul asta sa auda toata pulimea?

Intregi suntem la cap, bai bloggeri?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

De weekend, despre Ionel Stoica

Din 26 de specii au mai rămas doar 5. Marea Neagră, 2009

11 comentarii

 1. duminică, 11 octombrie 2009, 10:25

  Esti mult prea inteligent ca sa nu intelegi care a fost faza . Altfel , simpatia e reciproca .

  Răspunde
 2. duminică, 11 octombrie 2009, 10:45

  Sa iti dau un exemplu simplu. Doar pentru ca ai dat un link la tine pe site cu blogul meu am urcat de la 15493 la 1298 in zelist. saptamana viitoare fara acel link am coborat inapoi. deci un loc la tine in blogroll e nepretuit pentru blogherii incepatori. OK?

  Răspunde
 3. duminică, 11 octombrie 2009, 10:54

  @traian
  stiu ca sunt inteligent
  dar nu pe atat pe cat ma banui tu :D

  @gaben.ro
  pfoaiiiii
  vezi mai, gabi, cum se intampla?
  de multe ori ne uitam prea departe si nu ii vedem pe cei de langa noi
  reparam imediat

  Răspunde
 4. duminică, 11 octombrie 2009, 10:55

  Tz tz tz. Ce oameni. Ce bazdacuri. Ce orgolii. Ce face mogulu din om :)

  Deci sa’ntzeleg ca v’atz potolit? Ca dezechilibrele hormonale au incetat? Ca nu mai avetz bufeuri?

  :rofl:

  @ Gaben: Omule, nu’ntzelegi. Ashtia e nishte dinozauri carnivori intr’ale blogosferei, sus sus de tot in lantzu trofic, nu niste incepatori ierbivori. Chinezu si cu Moshulezu tiranizeaza internezu.

  :rofl: again

  Răspunde
 5. duminică, 11 octombrie 2009, 10:59

  acu daca ai chef de povesti: ce s-a intamplat cu maramureseni.ro?

  Răspunde
 6. newdada
  duminică, 11 octombrie 2009, 11:10

  si @chinezu si @moscalifar sunt la fel de inteligenti; de aia se impung, culmea e ca sunt acelasi gen de oameni:boemii ironici …

  Răspunde
 7. lol
  duminică, 11 octombrie 2009, 12:40

  @ Turnambar. Sa îl tiranizeze bre pe internet pana le ies ochii, ca altfel ne umplem de ciclofenderi ! Si de neica nime sunt satul ! Mai bine vin la tine nu scriu nimic da plec cu o idee !! Ma duc la Mosu, la Rabbi, la Crina , la Victor, doamne ce de de oameni deştepţi sunt pe net,mai deştepţi ca mine dar ce confortabil este!!!! O zi buna !!!

  Răspunde
 8. duminică, 11 octombrie 2009, 18:56

  Mno, mie nu-mi pasa nici de zelist, nici de actualizari, nici daca ma tii, nici daca nu ma tii. Eu tot te ador cu toata familia ta de chinezi :D

  Răspunde
 9. luni, 12 octombrie 2009, 00:39

  Bha oameni distrusi,lasa-ti netu si ram-urile si iesiti din casa,mai atingeti si voi o pizda sau vreo catzea in calduri de la gunoi din fata blocului

  Răspunde
 10. luni, 12 octombrie 2009, 16:58

  […] Intregi suntem la cap, bai bloggeri? – […]

  Răspunde
 11. marți, 13 octombrie 2009, 13:13

  În primul rând ar trebui să-ţi schimbi sistemul de triere al oamenilor, căci se vede că nu-i potrivit. Sunt sigur căCălifarul şi-a trădat caracterul undeva printre rânduri, dar na… fiecare vede ce vrea, nu? :)

  Aş vrea, totuşi, să-mi explici şi mie care-s acei blogări astfel încât îţi permiţi o întrebare generală, caci nu! mulţi dintre bloggeri nu sunt normali nici cât negru sub unghie! Deci care suntem noi, bloggerii?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *