Clar cea mai trăznită campanie în care am fost implicat

Ca să înţelegeţi mai bine titlul, ia uitaţi-vă un pic la poza de mai jos :D Puteţi da şi click pe ea să o vedeţi mai mare :))

Fotografie realizată de musiu Viorel Spînu.

Buuun, v-aţi prins deja, măcar în mare :)) În cursul zilei de ieri m-am pus în pielea şi pe scuterul unui delivery boy de la Wu Xing. Şi a fost foarte distractiv :)) Dar şi instructiv. Mai jos vă prezint câteva concluzii după o zi realmente interesantă. Cu menţiunea că sunt încântat că tovarăşii mei întru chinezărie sunt atât de deschişi la minte să accepte o astfel de campanie trăznită :D

1. Îi consider foarte curajoşi pe cei de la Wu Xing pentru că au lansat serviciul de livrare rapidă Wu Xing Express, adică primeşti comanda în maximum 44 de minute, în condiţiile de trafic bucureştene :)) Dar cum ei au delivery guys mult mai Hakineni decât mine, sunt sigur că vor face faţă fără probleme :D

2. Am căpătat brusc şi definitiv un mare respect pentru meseria asta de delivery boy. Nu că nu i-aş fi respectat înainte pe băieţii ăştia, dar o făceam din bun simţ şi atât. Dar acum, după mai multe ori în care am fost şi eu (oarecum) unul dintre ei, e cu totul altceva.

3. Mihai Ionaşcu m-a botezat The Stig :)) Ceea ce, nuş cum să vă spun, dar m-a făcut să râd cu lacrimi :)) E drept că am navigat cu 60 km-h, viteza maximă, dar nici dacă te uiţi din satelit nu am alură de The Stig :))

4. Oamenii relaţionează nu la cine eşti tu, la persoana ta, ci la brandul pe care îl reprezinţi în acel moment. Ca să înţelegeţi mai bine ce vreau să spun: m-am oprit cu scuterul de mai multe ori lângă oameni pe care îi cunoşteam şi pe care îi întrebam ceva prostii gen „nu ştiţi unde e strada cutare?”, iar ei nu mă recunoşteau :)) Pentru că ei au văzut ditai cutia branduită Wu Xing şi relaţionau cu aia, nu cu mine :))

5. Am rămas surprins de bunul simţ pe care ceilalţi, indiferent că erau şoferi, motociclişti, biciclişti sau pietoni, l-au dovedit. De multe ori, deşi eu nu încercam să mă strecor printre maşini, la stop, spre exemplu, mulţi şoferi se dădeau la o parte şi îmi făceau semn că pot trece. Nu am avut absolut nici un incident în cele câteva ore de plimbat prin oraş.

6. Cel mai amuzant moment a fost când, la un semafor, un şofer mă întreabă dacă nu am un meniu la mine, că i s-a făcut poftă de furnici în copac :))

7. Nevastă-mea s-a stricat de râs când m-a văzut, căci am tras o fugă până la ea la birou, căci nu am put rezista tentaţiei de a mă vedea pe mine, the chinezu, cu un scuter de mâncare chinezească :))

8. Faptul că scuterul a fost de ăla adevărat, adică fix unul cu care livrează băieţii de la Wu Xing, a fost de o savoare aparte, căci avea aerul ăla genuin de sculă folosită, nu o abureală de aia nou nouţă, pregătită special pentru campanie :))

9. Felicitari tovarăşelor de la Rogalski Grigoriu pentru trăznita idee de campanie şi promit că data viitoare când mai veniţi cu de astea o să vă cadorisesc cu nişte ceaiuri calmante, chinezeşti fireşte, căci ştiu că aţi stat cu inima strânsă să nu păţim ceva pe scuterele alea :)) Mai ales Cristiana :D

16 comentarii la “Clar cea mai trăznită campanie în care am fost implicat

 1. gaben.ro Răspunde

  scuteru ii chinezesc?

 2. Mihai Răspunde

  You`re the man. China man :)))

 3. Mihai Baboi Răspunde

  Advarul e ca are sens. Cine sa duca mancarea chinezeasca daca nu un Chinez :))

 4. sorin Răspunde

  Felicitari tuturor pentru campanie…O sa testez si eu serviciul rapid si apoi vin cu feedback:D…Era frumos ca voi sa livrati macar 2-3 comenzi:D

 5. asteris Răspunde

  au cainii o spaima de moarte cand apar scuterele astea!

 6. Dan Ciulea Răspunde

  io am facut comanda din Cluj… da nu ai onorat-o :-))

 7. sorin neagu Răspunde

  @Mihai :)))

  @chinezu cand am citit ca nevasta s-a stricat de ras imi canta in teasta melodia asta :)))
  http://sp2.ro/3d6a8c

 8. chinezu Răspunde

  @gaben.ro
  pai daca nu era chinezesc nici nu il primeam :)))))))))

  @asteris
  bai, culmea, dar nici un caine nu a latrat dupa mine :))
  poate pentru ca in cutia aia aveam altceva, nu mancare :)))))))))))))

  @Dan Ciulea
  baga slanina cu ceapa, lasa chinezariile :)))))))))))

  @sorin neagu
  :)) misto piesa, io am compus-o :)))))))))))

 9. writeman Răspunde

  esti… efectiv! :))

 10. Elena Răspunde

  Chinezule, ai doar doua paragrafe in care n-ai pus ” :)) ”

  Sa-nteleg ca esti tare bine dispus azi? :D

 11. chinezu Răspunde

  @writeman
  stiu, musiu, stiu :D

  @Elena
  si astazi, si ieri, si maine, si… :)))))))))
  pai nu e mai bine asa decat sa cred ca intreaga soarta a lumii depinde de ingandurarile mele? :D

 12. Morom3t3 Răspunde

  ce ai transportat?
  eu chiar nu stiu niciun nume de mancare chinezeasca.
  „sushi” imi vine in minte dar aia creca e japoneza.

 13. Victor Dulu / Veek D Răspunde

  Uite vezi? Acum poti sa stai linistit daca te lasi de blog, te poti face oricand delivery boy :))

 14. silvertuxx Răspunde

  Trebuie sa recunosc ca esti genial, la fel si cei de la PR. Imi pare din ce in ce mai bine ca iti citesc blogul. Spor si la mai multe in continuare.

 15. Blogger.Dan Răspunde

  Dap..acum, nu cred sa ma impresioneze marca scuterului, an de fabricatie, model …si nici macar nu salivez la ce-mi pot inchipuii ca ai fi transportat in portbagaj…toata chestia sta in protectie…Aveai casca nene :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: