Ia să vă mai zic de nişte siteuri

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum de mulţişor nu am mai băgat nimic în Catalogul de neturi, ia să vă mai arăt pe ce mi-a căzut ochiul în ultima vreme.

Asociaţia Robi. Habar nu aveţi cât respect am pentru ce fac oamenii ăştia pentru animale. Recunosc faptul că mă uit foarte des pe site şi mă emoţionez de fiecare dată când văd poveştile celor care au adoptat un câine sau o pisică. Asociaţia organizează în fiecare sâmbătă în Parcul Obor un târg de adopţii, de unde poţi pleca acasă cu un animal. Jos pălăria şi respect!

Ştii să scrii? Am dat din întâmplare peste acest blog-. Dar vă recomand să îl băgaţi în reader sau în bookmark şi să mai daţi măcar din când în când câte o vizită pe acolo că poate aşa se mai leaga ceva de voi :))

World Wide Income Network. Am primit şi eu o invitaţie din partea nu mai ştiu cui să intru în acest sistem. Mi-am făcut cont de curiozitate şi am văzut că e pe stil multilevel marketing, adică tu îţi creezi o reţea de clienţi şi în funcţie de asta nu ştiu câţi bani faci. Ceva de genul. Nu mă pasionează lucruri de genul ăsta, dar pentru unii dintre voi poate fi ceva, ceva.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ia să vă mai zic de nişte siteuri”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)