28.04.2017

Ia să vă mai zic de nişte siteuri

Cum de mulţişor nu am mai băgat nimic în Catalogul de neturi, ia să vă mai arăt pe ce mi-a căzut ochiul în ultima vreme.

Asociaţia Robi. Habar nu aveţi cât respect am pentru ce fac oamenii ăştia pentru animale. Recunosc faptul că mă uit foarte des pe site şi mă emoţionez de fiecare dată când văd poveştile celor care au adoptat un câine sau o pisică. Asociaţia organizează în fiecare sâmbătă în Parcul Obor un târg de adopţii, de unde poţi pleca acasă cu un animal. Jos pălăria şi respect!

Ştii să scrii? Am dat din întâmplare peste acest blog-. Dar vă recomand să îl băgaţi în reader sau în bookmark şi să mai daţi măcar din când în când câte o vizită pe acolo că poate aşa se mai leaga ceva de voi :))

World Wide Income Network. Am primit şi eu o invitaţie din partea nu mai ştiu cui să intru în acest sistem. Mi-am făcut cont de curiozitate şi am văzut că e pe stil multilevel marketing, adică tu îţi creezi o reţea de clienţi şi în funcţie de asta nu ştiu câţi bani faci. Ceva de genul. Nu mă pasionează lucruri de genul ăsta, dar pentru unii dintre voi poate fi ceva, ceva.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Io mă uit și la fața omului când aud de un site

La mulți ani pentru un minunat site de sport

Un comentariu

  1. miercuri, 14 iulie 2010, 07:27

    respect pentru asociatia ROBI ! Fac o treaba superba , de ar fi mai multe asociatii ….

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *