Ia să vă mai zic de nişte siteuri

Cum de mulţişor nu am mai băgat nimic în Catalogul de neturi, ia să vă mai arăt pe ce mi-a căzut ochiul în ultima vreme.

Asociaţia Robi. Habar nu aveţi cât respect am pentru ce fac oamenii ăştia pentru animale. Recunosc faptul că mă uit foarte des pe site şi mă emoţionez de fiecare dată când văd poveştile celor care au adoptat un câine sau o pisică. Asociaţia organizează în fiecare sâmbătă în Parcul Obor un târg de adopţii, de unde poţi pleca acasă cu un animal. Jos pălăria şi respect!

Ştii să scrii? Am dat din întâmplare peste acest blog-. Dar vă recomand să îl băgaţi în reader sau în bookmark şi să mai daţi măcar din când în când câte o vizită pe acolo că poate aşa se mai leaga ceva de voi :))

World Wide Income Network. Am primit şi eu o invitaţie din partea nu mai ştiu cui să intru în acest sistem. Mi-am făcut cont de curiozitate şi am văzut că e pe stil multilevel marketing, adică tu îţi creezi o reţea de clienţi şi în funcţie de asta nu ştiu câţi bani faci. Ceva de genul. Nu mă pasionează lucruri de genul ăsta, dar pentru unii dintre voi poate fi ceva, ceva.

Un comentariu la “Ia să vă mai zic de nişte siteuri

  1. Statusuri Pe Mess Reply

    respect pentru asociatia ROBI ! Fac o treaba superba , de ar fi mai multe asociatii ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.