Nu vi se pare că există candidaţi care sunt cu dintr-un totul alt film?

Şi acum, în ciuda a ce v-aţi obişnuit pe aci pe la mine, titlul este unul pozitiv. Pentru că mă refer la Adina Vălean, care, orice mi-aţi zice, este unul din politicienii mei favoriţi. Pentru simplul motiv că nu seamănă deloc deloc cu ce ne-a obişnuit viaţa din spaţiul carpato-danubiano-pontic despre ce înseamnă un politician.

Uitaţi-vă şi la clipul electoral de mai jos. Care raportat la gherţoismele care se întâmplă acum pe piaţă e de o plicticoşenie teribilă. Dar, totuşi, atât de necesară…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9x4nvo69C6M]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Nu vi se pare că există candidaţi care sunt cu dintr-un totul alt film?”

  1. Ştii, chinezimea ta, aseară, cînd la Sinteza zilei se discuta despre tunsul oilor, chiar mi se făcuse dor de o dezbatere pliciticoasă pe teme europene.
    Oare cît timp vom prefera să rîdem şi să discutăm despre nimic?

  2. @daurel
    Nu despre liste şi locuri eligibile este vorba, nici despre crispări şi emoţii, de care dna Vălean nu pare scutită – sau nimeni nu i-a spus să nu mai gesticuleze atît. Este vorba de tematica europeană, care ar trebui să fie la ora asta discutată în toate talk-show-urile. De aceea suntem cum suntem, pentru că ne interesează mai mult persoanele de pe liste decît politica partidului pentru care candidează şi a familiei politice europene din care acest partid face parte. De aceea, felicitări şi succes Adinei Vălean!

  3. @Lucia Verona, Adina Valean nu intra fara soacra-sa, Norica; oricum, eu sunt in vorba cu Crina Dunca, (deoarece si eu sunt tot Dunca) pentru un aranjament cu Corina…Mai vorbim…Bucurii!

  4. Da! Am cunoscut-o pe tanti Valean la Strasbourg. E beton! (Nu ca Ana lu’ Manole, mai!) Fata de alti papagali de Bruxelles… Jos palaria! Norica Nicolai e o prefacuta! …Busoiu e ok! Pacat ca e pe 6. Restu…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)