21.04.2017

Corina, dragă, aşteptăm berea!!!

Cunosc multă lume care are numai cuvinte de laudă despre Corina. Oarecum surprinderea pe care o sesizaţi în vorbele mele provine din faptul că, om politic fiind, te aştepţi să găseşti tot din doi în doi metri oameni care să aunce nişte vorbe nasoale despre ea. Nu prea… E ciudat, recunosc, e rar, recunosc şi mai tare. Dar e adevărat.

Personal nu o cunosc. Dar la nivel de părere mă alătur şi eu corului menţionat mai sus şi, deşi cârcotaş fiind organiceşte, mă enervez pe această cale că încă nu am găsit nimic de care să mă leg, măcar aşa a adiere, de Corina. Dar nu mă las păgubaş…

Îi urez masiv de multă fericire, sănătate şi să îşi păstreze acelaşi bun simţ care mi se pare mie şi altora că îl are şi că lipseşte altor politicieni. Iar berea pe care o să o bem cândva împreună, că aşa e frumos, o trecem la capitolul proiecte politice pe termen mediu…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Tovarăşu Boc, spune-ne ceva ce nu ştim deja…

Ciutacu nu merge la Primărie cu Oprescu

Niciun comentariu încă

 1. marți, 24 iunie 2008, 14:05

  Iată un proiect politic ispititor!…

  Răspunde
 2. marți, 24 iunie 2008, 20:08

  Draga Chinezule,
  Iti multumesc din suflet pentru aceste urari si pentru aprecierile tale. Sa stii ca nu sunt perfecta, dar ma bucur ca reusesc sa fac o impresie buna.. :)
  Ma bucura si faptul ca sunt deja oameni entuziasti, care se alatura proiectului lansat de tine, cum este Vania. De abia astept sa il concretizam.. Asa uite ca avem un pretext sa ne cunoastem.
  Iti doresc si eu numai bucurii si realizari.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *