Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Corina, dragă, aşteptăm berea!!!

24.06.2008

Cunosc multă lume care are numai cuvinte de laudă despre Corina. Oarecum surprinderea pe care o sesizaţi în vorbele mele provine din faptul că, om politic fiind, te aştepţi să găseşti tot din doi în doi metri oameni care să aunce nişte vorbe nasoale despre ea. Nu prea… E ciudat, recunosc, e rar, recunosc şi mai tare. Dar e adevărat.

Personal nu o cunosc. Dar la nivel de părere mă alătur şi eu corului menţionat mai sus şi, deşi cârcotaş fiind organiceşte, mă enervez pe această cale că încă nu am găsit nimic de care să mă leg, măcar aşa a adiere, de Corina. Dar nu mă las păgubaş…

Îi urez masiv de multă fericire, sănătate şi să îşi păstreze acelaşi bun simţ care mi se pare mie şi altora că îl are şi că lipseşte altor politicieni. Iar berea pe care o să o bem cândva împreună, că aşa e frumos, o trecem la capitolul proiecte politice pe termen mediu…

0 comentarii la “Corina, dragă, aşteptăm berea!!!

 1. Vania Răspunde

  Iată un proiect politic ispititor!…

 2. corinacretu Răspunde

  Draga Chinezule,
  Iti multumesc din suflet pentru aceste urari si pentru aprecierile tale. Sa stii ca nu sunt perfecta, dar ma bucur ca reusesc sa fac o impresie buna.. :)
  Ma bucura si faptul ca sunt deja oameni entuziasti, care se alatura proiectului lansat de tine, cum este Vania. De abia astept sa il concretizam.. Asa uite ca avem un pretext sa ne cunoastem.
  Iti doresc si eu numai bucurii si realizari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.